Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Terhesség » Barnázás miatt mindenki...

Eszo kérdése:

Barnázás miatt mindenki kapott magzatvédőt?

Figyelt kérdés

én egy hete folyamatosan barnázgatok.hol több hol kevesebb..

már 2 különböző doki látott, de egyik sem mondott rá semmit, és nem kaptam rá semmit.

Normális ez?

Félek, hogy vetélés lesz..

5+3 h km

2010. jún. 5. 08:02
1 2 3 4
 21/32 anonim ***** válasza:
Menj be az ügyeletre! Mikor én barnáztam volt mikor bementem éjjel is pedig előtte 2 nappal néztek uh-n. De nagyon meg voltam ijedve.
2010. jún. 6. 07:53
 22/32 A kérdező kommentje:

kedves utolsó!

és neked mitől volt? nem derült ki?

kaptál rá vmit?

2010. jún. 6. 09:40
 23/32 A kérdező kommentje:
Tegnapi 13:36-ostól kérdezném, hogy a sárgatesthormon mennyiségét tényleg látni az uh-on? azt nem csak inkább a vérből lehet kimutatni?? nem értek hozzá..de így akkor talán érteném, hogy miért nem írtak fel utrogestant vagy duphastont..lehet, hogy nem azzal lesz nálem a baj..hm :-((
2010. jún. 6. 09:51
 24/32 anonim ***** válasza:

Szia!

Nem akarlak idegesíteni, de sárgatest elégtelenség miatt nekem is elment a babám. Elösször barnázgatás, aztán gyenge vérzés, majd erős vérzéssel vetélés. Ha fontos számodra a Kicsi ne azzal foglalkozz ki mit mond, hogy elhajtanak vagy sem, egy próbát megér, irány az ügyelet! ( utólag már én is így tennék és nem vártam volna egy percet sem) És ragaszkodj hozzá, hogy adjanak gyógyszert vagy kúpot. Szerintem ha csúsztatsz egy borítékot, akkor felírják szó nélkül. Szomorú, de ez a mai egészségügy. :(

Drukkolok!!!!

2010. jún. 6. 10:11
 25/32 anonim ***** válasza:
De, már írtam. Hematóma volt a lepényen. Rutascorbint és antibiotikumot írtak fel, de nem az ügyeleten hanem a magándokim.
2010. jún. 6. 11:37
 26/32 A kérdező kommentje:

10:11-es!

És kb ez mennyi idő leforgása alatt történt nálad?

én múlt hét péntek óta barnáztam..ma már jött kicsi vér is..

pfuhh de félek..basszus..6-ig melózok, de utána rohanok az ügyeletre..miért nem csinál már velem vki vmit!!??:-((((((((

2010. jún. 6. 11:59
 27/32 anonim ***** válasza:

10.11-es vagyok.

Ez 8 nap alatt történt, sajnos...:( Ne idegeskedj, mert az sem tesz jót, ha kapsz rá gyógyszert, akkor biztosan hamar megoldódik. A 2. terhességemnél a vetélés miatt alapból szedni kellett az elejétől kezdve és gond nélkül kihordtam a kislányom.

2010. jún. 6. 12:24
 28/32 A kérdező kommentje:
bocs, hogy ennyit kérdezek..de ezt a sárgatesthormon-problémát tényleg az uh-on látják? vagy vérből lehet kimutatni??
2010. jún. 6. 12:45
 29/32 anonim ***** válasza:
Szia! 13:36-os vagyok. Igen, az uh-n látta, mutatta nekem is (hatalmas foltok az egyik petefészkemben) és erre mondta hogy adhat utro-t ha akarom, de igazából semmi jelentősége, mert a sárghatesthormon rendben van, a hematómán meg nem segít a magzatmegtartó. Nem kértem a gyógyszert, a barnázás két hét alatt teljesen megszűnt, problémamentes volt utána a terhesség.
2010. jún. 6. 19:13
 30/32 anonim ***** válasza:

Szia!

Mi újság? Voltál dokinál?

2010. jún. 7. 19:21
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!