Barnázás miatt mindenki kapott magzatvédőt?
én egy hete folyamatosan barnázgatok.hol több hol kevesebb..
már 2 különböző doki látott, de egyik sem mondott rá semmit, és nem kaptam rá semmit.
Normális ez?
Félek, hogy vetélés lesz..
5+3 h km
kedves utolsó!
és neked mitől volt? nem derült ki?
kaptál rá vmit?
Szia!
Nem akarlak idegesíteni, de sárgatest elégtelenség miatt nekem is elment a babám. Elösször barnázgatás, aztán gyenge vérzés, majd erős vérzéssel vetélés. Ha fontos számodra a Kicsi ne azzal foglalkozz ki mit mond, hogy elhajtanak vagy sem, egy próbát megér, irány az ügyelet! ( utólag már én is így tennék és nem vártam volna egy percet sem) És ragaszkodj hozzá, hogy adjanak gyógyszert vagy kúpot. Szerintem ha csúsztatsz egy borítékot, akkor felírják szó nélkül. Szomorú, de ez a mai egészségügy. :(
Drukkolok!!!!
10:11-es!
És kb ez mennyi idő leforgása alatt történt nálad?
én múlt hét péntek óta barnáztam..ma már jött kicsi vér is..
pfuhh de félek..basszus..6-ig melózok, de utána rohanok az ügyeletre..miért nem csinál már velem vki vmit!!??:-((((((((
10.11-es vagyok.
Ez 8 nap alatt történt, sajnos...:( Ne idegeskedj, mert az sem tesz jót, ha kapsz rá gyógyszert, akkor biztosan hamar megoldódik. A 2. terhességemnél a vetélés miatt alapból szedni kellett az elejétől kezdve és gond nélkül kihordtam a kislányom.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!