Eszo kérdése:
Barnázás miatt mindenki kapott magzatvédőt?
Figyelt kérdés
én egy hete folyamatosan barnázgatok.hol több hol kevesebb..
már 2 különböző doki látott, de egyik sem mondott rá semmit, és nem kaptam rá semmit.
Normális ez?
Félek, hogy vetélés lesz..
5+3 h km
2010. jún. 5. 08:02
11/32 anonim válasza:
Ez egyébként tényleg borzasztó, hogy amíg nincs szívhang, addig szinte nem is kezelik terhesként az embert! Pedig Neked már ekkor is a Mindened az a kis csöppség! A magánorvos a megoldás, sajnos ennyit a magyar egészségügyről. :( Nekem akkor ezek szerint szerencsém volt, kifogtam egy normális ügyeletes orvost ( én írtam a 3. választ ). Ne aggódj, feküdj sokat addig is!!!
12/32 anonim válasza:
Én nem kaptam magatvédőt,elmúlt magától.Én is pipa voltam a dokira hogy nem ir fel semmit,de aztán mikor pont lépni akartam az ügyben megszűnt magától.
13/32 anonim válasza:
Igen, amennyit csak tudsz, feküdj, pihenj, szedj Magne B6-ot, az is segít ellazítani az izmokat, nyugtatja az idegeket! Szívből szorítok Nektek! (4. voltam)
14/32 A kérdező kommentje:
10:57-tő kérdezném, hogy neked meddig tartott? mikor kezdődött? és most mennyi idős vagy?
Csak úgy magától elmúlt?? én úgy félek, hogy vmi baj lesz!!
2010. jún. 5. 11:17
15/32 anonim válasza:
Én antibiotikumot kaptam. A doki szerint ilyenkor a felszálló fertőzés nagyon veszélyes.
16/32 anonim válasza:
Szerintem is keress fel másik orvost..azert ez nem természetes...én egy nap barnázás után már megkaptam az utorgestan hüvelykúpot,szépen el is mulasztatt egy két nap után még is 4 hétig kellett szednem.32 hetes
17/32 anonim válasza:
Rutascorbin, magne b6, nekem hematómától volt a barnázás, kb 2 hét alatt felszívódott-kiürült, azóta 6 hónapos. Magzatmegtartót (utro, duph) akkor írnak ha a sárgatesthormonod kevés, azt meg jól látja a doki az ultrahangon. De én is akkor nyugodnék meg ha valamelyik doki legalább szóba hozná és elmagyarázná, még akkor is ha nem kell magzatmegtartót szedni. Menj csak el a magándokihoz és kérdezd ki alaposan:)
18/32 anonim válasza:
Az első terhességem alatt kb a 12. hétig barnáztam. Elmentem orvoshoz, megvizsgált, azt mondta, hogy minden ok, és nem kellett szednem semmit. Most 16 hós a fiam, és makk egészséges!
19/32 anonim válasza:
Szia!Az első válaszoló vagyok!Igen nekem elmúlt magától,pedig még csak nem is tudtam pihenni,szedtem a magnéziumot+elevitet!És sajnos végig idegeskedtem,mert ennyi idősen még nálam sem volt szívhang!De szerencsére a 8.heti ultrahangon,egy kicsit megnyugodtam mert ott már minden rendben volt.(pedig sztk-ban voltam,mert a dokim szabin volt,és nem tudtam tovább várni).De tényleg jobb kezekben vagy egy magándokinál!Sajnos ezt meg kell fizetnünk
20/32 A kérdező kommentje:
most megint bajban vagyok..ma reggel már kicsit véres is volt..annyira megijjedtem..nem tudom mit csináljak..
kissé olyan mensiszerű görcseim vannak..lehet, hogy megjön??azért van ez?
Magándokihoz kedd előtt már tuti nem jutok el..de az még 2 nap..
Menjek be ma is az ügyeletre?! onnan meg lehet megint elhajtanak..mert pénteken voltam uh-n..
miért velem történik ez??? :-((((((((
2010. jún. 6. 07:34
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!