Barnázás miatt mindenki kapott magzatvédőt?
én egy hete folyamatosan barnázgatok.hol több hol kevesebb..
már 2 különböző doki látott, de egyik sem mondott rá semmit, és nem kaptam rá semmit.
Normális ez?
Félek, hogy vetélés lesz..
5+3 h km
és neked csak úgy magától elmúlt?
van olyan napom (pl tegnap) mikor alig van, és akkor tökre megörülök, hogy talán elmúlik..erre másnap reggelre ismét sok van..
szerinted hagyjam annyiban??
múlt hét pénteken este kezdődött, szombaton berohantam ügyeletre..jól kiröhögtek..le sem szartak..uh-t nem is csinált..4,5 hetes lehettem..akkor mondta, hogy pénteken uh!
oké..tegnap elmentem uh-ra..ott sem mondtak semmit..még nem látszott..csak 14,5 mm nyálkahártya benne terhességre utaló 6*5mm-es felritkulás..ennyi..1 hét mulva kontroll!
de a barnázásról mindenhol hallgatnak..
most keresejók dokit, aki majd magánba fogad..remélem ő segítőkészebb lesz..már látom, hogy fizetés nélkül nem lehet megúszni és leszarnak.. :-((
Szia!
Az első terhességemnél barnáztam, aztán vérzés és elhalt terhesség lett belőle ... most -1 év elteltével - megint terhes vagyok, most semmi barnázás nincs hál'istennek, viszont 2 napja voltam dokinál, aki az első terhesség miatt írt fel Utrogestan hüvelykúpot, azért, hogy elébe menjünk a hormongondnak!!! Bajt nem okoz a több sárgatest hormon, de a hiánya vetélést jelenthet!!!! a hüvelykúp a dokim szerint azért jobb, mint a gyógyszer, mert gyorsabban beépül, hiszen lokális!!! Szóval szerintem keress meg egy 3. orvost akár és kérd meg, hogy írjon fel vmit, mert te akkor tudnál igazán megnyugodni!!!! Remélem nem lesz semmi baj :-))))) Szorítok! Duphaston és Utrogestan is jó ... hasonlóak!
Üdv., 7 hkm
köszi!
mindenképp megkerek egy 3. orvost..szerintem magánrendelést, mert másképp úgy nézem nem foglalkoznak velem!
igen akkor megnyugodnék, ha kapnék rá vmit!
Második vagyok! Szerintem is menj el a nőgyógy. osztályra és míg nem írnak fel rá valamit, addig ne hagyd magad!
Szerintem a barnázás is elmúlik hamarosan és Te sem idegeskedsz tovább emiatt, ami megint csak nem tenne jót!
Szorítok én is!!!!
köszi csajok..de szerintem, ha za ügyeletről kidobtak, akkor az osztályról is elküldenének..mivel még szívhang sincs, ezért nem úgy kezelnek mint terhest, hanem mint lehetséges terhest..és ez nekik más..
elmegyek magándokihoz..fizetek..és akkor köteles lesz normálisan kivizsgálni!! jobbat nem tudok!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!