Veszélyes a magzatra ha nem fogyasztom az alábbiakat?
Figyelt kérdés
Rizs,burgonya,kenyér,tészta.kristálycukor.Ezeken kívűl mindent eszek!2018. jan. 14. 15:42
2/5 anonim válasza:
Nem. IR diéta miatt én sem eszek ilyesmit. Kivéve tésztát, de abból teljes kiőrlésűt. Mi baja lenne, ha más úton beviszel minden szükséges tápanyagot?
3/5 anonim válasza:
Nem veszélyes, ha annak ellenére, h ezeket nem fogyasztod viszel be elengendő szénhidrátot. Ha éhezik a szervezet, az káros a magzatra, aceton jelenik meg a vizeletben.
4/5 anonim válasza:
Szénhidrátot lehet bevinni másképp is a szervezetbe, így nem.. Bár nem egyszerű megoldani...
Akinek erősen kell tartania magát a szénhidrát diétával, annak is emelnek várandósan a mennységen..
Én csak simán kihagytam egy vacsit és egy reggelit, de ebédeltem gulyáslevest 1 szelet kenyérrel, 3 kor mégis kimutatták a vizeletemben, hogy éhezünk( ideges voltam, és aggódtam a babámért emiatt nem tudtam enni)
5/5 anonim válasza:
Én sem eszem ezeket, csak tésztát, abból teljes kiőrlésűt illetve húst és halat sem férfi fogyasztok.
Van egy makk egészséges 2 éves lányom és úgy néz ki a fiam is tökéletesen egészséges lesz. Ne aggódj!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!