Tapasztalataidra és/vagy ismerőseid elmondásaira alapozva, mit mondanál, ha alábbiakat kívánom milyen nemű gyermekem lesz?
Friss,lédús dolgokat kívánok: zöldségek,gyümölcsök,saláták. Ételek és nasik közül csak a sósak jöhetnek szóba!
Édességre, édes ízű dolgokra rá sem tudok nézni,és sajnos így van ez a hússal is,bár abból azért egy kevéskét eszek,mert kell az is!
Tudom,ahány terhesség annyi féle.
De mégis....
Köszi a válaszokat!
Szia, szerintem butaság ilyen jelekből kikövetkeztetni, hogy fiú vagy lány lesz-e. Sokat számít az is, hogy nyár van éppen, vagy tél, hogy helyezkedik a babád stb.
A találgatások amikor bejönnek, az csupán a véletlen műve. Ez van.
ez valószínűleg csak egy babona, de nekem bejött :)
állítólag édességnél kislány, sós ételeknél kisfiú
én nagyon édes szájú vagyok alapban, de terhesen meg a sósat kívántam, és kisfiam lett :)
Szia!
Bár nekem első terhességek, ugyanezek igazak rám mint ahogy leírtad!
És kisfiam lesz!:)Szóval pl nálam bejött az amit az első írt neked!
20 hetes kismama
Jajj elöző vagyok, első terhességem bocsi elírtam!
És boldog babavárást!:)
Ha lenne ilyen, akkor azt mondanám, az én babám menet közben váltott nemet, mert 12. hétig egyáltalán nem kívántam semmi édeset, csak paradicsomot paradicsommal! Azóta viszont rájárok az édességekre, nápolyi, jégkrém, süti, bármi ami édes, már vissza kell fognom magam! És kislánynak látszik a doki szerint, majd 2 hét múlva már biztosabb lesz!
17+4 hkm
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!