Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Terhesség » Sok ha 32 hetesen már plusz...

Sok ha 32 hetesen már plusz 16kg-ot híztam?

Figyelt kérdés
Nem zavar annyira a súlygyarapodás. Nem is nagyon figyelek oda, eszek amit jónak làtok, de azért nem zabálok. 54kg-mal kezdtem mára 70kg vagyok. Viszont még van hàtra 2 hónap.

2018. jan. 12. 22:36
1 2
 11/17 anonim ***** válasza:
Én nagyon sokat híztam úgy is mondhatjuk rengeteget 50 kg kezdtem és 94 kg szültem 41 hétre. Hús nem nagyon szerepelt az étrendemben viszont rengeteg főzeléket és káposztát ettem,ölni tudtam volna ezekért. 32 héten kórházba kellett feküdnöm a dokim nem hitte el h csak ezeket eszem. Édességet, sütit sem ettem nagyon mert nem kívántam. 36 héten kiengedtek mert látták hogy igazából betartok mindent mégis hízok. Az eredményeim jók voltak és a baba is rendben volt. Nem mondom h nem vizesedtem, de nem durván. Szülés után nagyon gyorsan vissza fogytam és 1 évig szoptattam a babám.
2018. jan. 13. 08:15
 12/17 anonim ***** válasza:
Ez eléggé alkat függő,de így làtatlanban soknak tűnik.Nem hiszem hogy eü gondot okozna,de utànna neked kell kínlódni vele míg leadod.
2018. jan. 13. 08:58
 13/17 anonim ***** válasza:

Ez csak akkor nem sok, ha vagy 180 cm magas, mert akkor nagyon sovány ehhez az 54 kg. Vagy ha vizesedsz. De még jöhet fel jópár kiló a végére.

Persze terhesen sokakat nem érdekel, de van akiről leolvad utána a felesleg de sokaknak nincs ekkora szerencséje, fogyni sokkal nehezebb, mint a hízást kordában tartani.

2018. jan. 13. 13:39
 14/17 anonim ***** válasza:
13: Azért ez nem így van. Én is sovány vagyok, az voltam mindig. A dokik azt mondták a hízásra, hogy oké hogy én csak x kg vagyok és 20-30 kg plusszal sem lennék 100 kg, de ettől függetlenül a szívemet ás szervezetemet ugyanúgy terhelné és igénybe venné a plusz súly, főleg ilyen rövid idő alatt, pláne terhesen... Semmilyen esetben sem jó a több hízás terhesség alatt.
2018. jan. 13. 14:20
 15/17 Norman Bates ***** válasza:

En elso 12 hetben hiztam 3kg-ot, azota meg 2-t.

Most vagyok 29 hetes, az elso 3 kilorol tudom hogy hizas, de a masik 2 az kb a baba +lepeny etc.

Tudatosan oda kell figyelni, es nem kell 2 helyett enni.

2018. jan. 13. 15:51
 16/17 anonim ***** válasza:
Most szültem a lányom, 6 kilót híztam és mind lement a szüléssel. Amióta itthon vagyunk, úgy 6 napja sokat szopik és fogytam fél kilót. Oda kell figyelni, kicsit sok a 16 kg, de lehet ebben van víz is.
2018. jan. 14. 14:19
 17/17 Simo Nora válasza:
En most vagyok 70 kg 30 hetesen. 69 kgrol kezdtem a terhesseget, a rosszul letek miatt lefogytam 62 kgra. Ugyhogy en most azt se tudom melyik sulyomat vegyem kezdo sulynak, nem tudok ez igy normalis-e.
2018. máj. 2. 19:57
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!