Sok ha 32 hetesen már plusz 16kg-ot híztam?
Figyelt kérdés
Nem zavar annyira a súlygyarapodás. Nem is nagyon figyelek oda, eszek amit jónak làtok, de azért nem zabálok. 54kg-mal kezdtem mára 70kg vagyok. Viszont még van hàtra 2 hónap.2018. jan. 12. 22:36
1/17 anonim válasza:
Lehet rajtad is sok a víz. Nekem 22kg volt a végén pluszba, ami utána le is ment
3/17 anonim válasza:
Eleg sok, foleg ha nem vizesedsz. Ezutan jon a java. Gondolj arra, hogy le is kell utana fogyni.
12 kg egyebkent a normalis hizas a 40. hetre.
6/17 anonim válasza:
Sajnos sok, a baba most fog csak igazán gyarapodni. Ideje elkezdeni odafigyelni.
7/17 anonim válasza:
Még 40 - re is sok. Én mindegyiknél 12-13-at híztam összesen, de a doki már 10-11- nél kongatta a harangot. Pedig én 50 kg alatt kezdtem mindegyik terhességet.
8/17 anonim válasza:
29 hetesen +11 kiló, védőnő szerint semmi gond, tudja, hogy IR miatt figyelek a kajára, mérem itthon is a vérnyomást (mindig jó) és az IR miatt eddig 3x néztek cukrot, az is jó. Vizesedést még nem vettem észre.
A nődokim meg még csak rá sem kérdezett 1x sem a súlyomra.
9/17 anonim válasza:
Azért azt is írjátok már le neki hogy a végén már úgy el lesz nyomva a gyomra hogy alig fog birni enni nem is beszélve arról hogy a végén viz jön fel még ha nem is látszik.
10/17 anonim válasza:
Azért azt is írjátok már le neki hogy a végén már úgy el lesz nyomva a gyomra hogy alig fog birni enni nem is beszélve arról hogy a végén viz jön fel még ha nem is látszik. A viz pedig nehéz.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!