Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Terhesség » Nem lesz baj, ha az orvos...

Nem lesz baj, ha az orvos hozzámnyúl?

Figyelt kérdés
Ma megyek először nőgyògyászhoz, miutan pozitívak lettek a tesztjeim :) nagyon friss a dolog, pontosan 2 hete késik a bajom. Szeretném, ha csak hasi UH-n nézné meg, de mivel rég voltam rákszűrésen, így úgy tudom most ezt is megfogja csinalni. Nem lesz baja a magzatnak? Egyszer mar elvetéltem...nem szeretném ha a vizsgalat miatt megint baj történne.:(
2018. jan. 12. 12:15
1 2
 1/15 anonim ***** válasza:
87%
Nem lesz bajod. Ennyi erővel a terhesség 9 hónapjában ne is vizsgáljon manuálisan a doki mert félsz? Nyugi, ő tudni fogja mit hogyan csináljon hogy ne legyen baj.
2018. jan. 12. 12:18
 2/15 anonim ***** válasza:
87%
.. legyszi ennyire nemár..
2018. jan. 12. 12:22
 3/15 anonim ***** válasza:
15%

Nem oktalan a félelme. Sok nőgyógyász azért ajánlja terhesség előtt.

Beszéld meg vele, hogy inkább utána csinálja.

2018. jan. 12. 12:24
 4/15 anonim ***** válasza:
26%

Egyik nyugati országban sincs manuális vizsgálat az egész terhesség során. Ez is valami maradi magyar szokás.

Én igaz külföldön lakom, tehát itt nem nyúlkáltak, de ha otthon laknék sem engedném az orvosnak, az orvos azt csinál, amit te megengedsz. A rákszűrést pedig nyugodtan meglehet csinálni a szülés után is…

2018. jan. 12. 12:33
 5/15 anonim ***** válasza:
62%
Ha rakszurest nem is csinál, az uh biztos hüvelyi lesz
2018. jan. 12. 12:33
 6/15 anonim ***** válasza:
37%

4# sztem senkit se erdekel most mar orszag mivel itt ez van es ezen nem lehet valtoztatni.

A rakszurest en terhesen nem engedtem de nem azert mert elotte veteltem 3 honappal es ugy estem újra teherbe,hanem mert nem és kész ,majd ha megszültem tavasszal!

De manualis vizsgalat ,pl mehszaj, nem árt

2018. jan. 12. 12:36
 7/15 anonim ***** válasza:
77%
Én engedtem a rakszurest. Akkor voltam 9hetes kismama. Az orvos mondta hogy semmi semmi baja nem lesz odabent a picinek. Azóta 25hetes kismama vagyok eddig szerencsere problemamentesen orvosi szemszögből.
2018. jan. 12. 12:42
 8/15 anonim ***** válasza:
55%
Ja 7es vagyok... Plusz én itt Romániában egyből maganhoz mentem es az első 2uh hüvelyi volt. Aztán váltottam dokit. De nem azért mert huvelyit csinált hanem mert annak ellenére hogy magán volt kicsit paraszt is...
2018. jan. 12. 12:45
 9/15 anonim ***** válasza:
55%

Ha bajotok lenne belőle nem csinálnák.

#5 nem biztos, nekem soha nem csináltak hüvelyi ultrahangot!

2018. jan. 12. 12:50
 10/15 anonim ***** válasza:
56%
Nem tudom lehetséges-e vizsgálattól elvetélni,ugyanis nekem is csinált rákszűrést, és semmi baja nem lett a babámnak (már lassan 5 hónapos nagyfiú:)) viszont ha félsz akkor miért nem mész másik nőgyógyászhoz akit mondjuk sokan ajánlanak? Olyan orvoshoz menj akiben bízol .
2018. jan. 12. 14:58
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!