Láthat már valamit az orvos?
Figyelt kérdés
Január 1-én pozitívat teszteltem. Utolsó menstruációm kezdete november 27. Hétfőn (8án) megyek dokihoz, láthat már valami bíztatót?2018. jan. 7. 07:36
1/8 anonim válasza:
Igen!! Nekem az utolsó november 23-án volt és január 3-án az UH-on már látta! Holnap megyek újra és már szivhang is lesz. :)
2/8 anonim válasza:
1 nappal később mentem, 6+2 naposan. 5,3 mm volt a baba, petezsákooról és egyébb méreteket már nem is emlegették.
Volt szívpulzálás is...
Gratulálok
16 h km
3/8 A kérdező kommentje:
Nagyon várjuk már!!:) Köszönöm a válaszokat!
2018. jan. 7. 07:58
4/8 anonim válasza:
Én 11iken megyek csak és Nov 25en volt utoljára meg. Dec 24-én teszteltem pozit. Úgy voltam vele h csak tudok ennyit várni, de mar nagyon ideges vagyok. :) Sztem bekunk is lesz mar szivhang!
Grat!
5/8 anonim válasza:
Utolsó vérzés november 22. 28 napos ciklus, 8.napon még negatív volt a teszt. 16. napon csináltam újra, az már egyértelmű +. Ma voltam orvosnál, csak 2 mm-es petezsákot lát. Egyébként késői peteérés lehetett, mert védekezés nélkül csak december 22.-én voltunk együtt a férjemmel.
6/8 A kérdező kommentje:
Köszönöm a válaszokat! És nagy gratula midnenkinek, örülök, hogy így összegyűltünk itt decemberben fogant babások! :))
Ma megyünk este, nagyon várjuk és izgulunk!!! :))
2018. jan. 8. 12:10
7/8 A kérdező kommentje:
8 mm-es petezsákot látott, még nem volt szivpulzálás, 1 hét múlva megyünk vissza.:)
2018. jan. 9. 07:41
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!