Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Terhesség » 4 hetesen láthat már valamit...

4 hetesen láthat már valamit az orvos, vagy még túl picike?

Figyelt kérdés
Ha ilyen korán még nem lát semmit,ugye az nem feltétlenül jelenti azt,hogy méhen kívül van?Megvastagodott méhnyálkahártyát látott csak.
2013. szept. 5. 14:54
1 2
 1/15 anonim ***** válasza:
Még bármi lehet 5. hét után lehet látni valamit már.
2013. szept. 5. 15:13
 2/15 anonim ***** válasza:
Korán mentél orvoshoz. Én is voltam négy hetesen, de semmit sem látott, majd öt hetesen visszahívott, de akkor is csak egy kis petezsák volt. Általában érdemes a hatodik hét után menni, mert akkor már szívhangja is van. Ha nem görcsölsz iszonyatosan, akkor szerintem ne aggódj a méhen kívüli miatt :) Nekem is eszembe jutott, de hál'Istennek jó helyen volt. Sok boldogságot! 16hkm.
2013. szept. 5. 15:13
 3/15 anonim ***** válasza:
Szia. Mennyire vastag a hártya,mit mondott az orvos, hány mm? Amúgy 5 héten látnak már petezsákot!!!
2013. szept. 5. 17:54
 4/15 A kérdező kommentje:
Köszönöm a válaszokat! 17mm a méhnyálkahártya.Jövőhét szerdára hívott vissza.
2013. szept. 5. 18:06
 5/15 anonim ***** válasza:
Az nagyon jó. Nekem 16 mm volt amikor gyanakodtunk a babára. Szorítok neked! Szerdán mér tuti látni fogja a petezsákot!!!
2013. szept. 5. 18:07
 6/15 A kérdező kommentje:
Nagyon bízom benne,úgy számolgatom szerdára leszek 5 hetes+2napos.
2013. szept. 5. 18:12
 7/15 anonim ***** válasza:
Írd majd meg légyszi mit mondott az orvos!!!
2013. szept. 5. 18:16
 8/15 A kérdező kommentje:
Megírom!Köszi még egyszer,aranyos vagy :)
2013. szept. 5. 18:20
 9/15 petera6 ***** válasza:

Nekem is csak ennyit látott 4 hetesen. Megvastagodott nyálkahártya. Ami lehet baba is meg mensi is..de azért inkább baba lett, aki remélem 2 hét múlva megszületik :)

6+1-nél volt már szívhang is.

2013. szept. 6. 06:53
 10/15 A kérdező kommentje:
Gratulálok utolsó!Sok boldogságot. 3 pozitív tesztem van,remélem nem jön már meg!
2013. szept. 6. 07:29
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!