Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Terhesség » 4 hetesen láthat már valamit...

4 hetesen láthat már valamit az orvos, vagy még túl picike?

Figyelt kérdés
Ha ilyen korán még nem lát semmit,ugye az nem feltétlenül jelenti azt,hogy méhen kívül van?Megvastagodott méhnyálkahártyát látott csak.
2013. szept. 5. 14:54
1 2
 11/15 petera6 ***** válasza:

köszönöm

Nem fog! :) Én is mensi előtt már 5 nappal teszteltem. Erősödött a csík szépen, nem is jött meg és végig jó volt minden. Persze az izgulás mindig meg lesz hol emiatt, hol amiatt :) Szívhang után izgultam a 12. heti miatt, utána a 18- heti miatt....most meg nyakamon ez a szülés ügy :)

Gratulálok neked is, és sok sikert a terhességhez, babához.

2013. szept. 6. 10:12
 12/15 A kérdező kommentje:
Na megírom az eredményt :) Uterusban 7 mm-es peteszák,méhnyálkahártya 20mm,szikhólyag látható :) Úgy örülök :)!!!!!!!!!!!! :)
2013. szept. 11. 10:14
 13/15 petera6 ***** válasza:
Szupper! Gratulálok!
2013. szept. 11. 11:31
 14/15 anonim ***** válasza:
Oh ez nagyon jó. Már meg is jelent a szikhólyag a petezsákban! Hamarosan ott lesz a pici embrió is! Legközelebb már lesz szívhangja is.Gratulálok és jó babavárást! 17 hkm. :)
2013. szept. 11. 12:44
 15/15 A kérdező kommentje:
Köszönöm! :) Két hét múlva kell mennem újra ! :)
2013. szept. 12. 15:05
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!