Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Terhesség » Késői peteérésből,30. (dec...

Késői peteérésből,30. (dec 22. ) napon fogant a babám. Vasárnap látott orvos,2-3 mmes petezsákszerű képletet látott, illetve küldött vérvételre, mert azt mondta fenn áll a méhen kívüli veszélye. Holnap megyek újra, addig megőrülök. Volt így valaki?

Figyelt kérdés
Hcgm 438 volt.
2018. jan. 10. 17:24
 1/2 anonim ***** válasza:
Nekem nagyon fájt a hasam és elmentem orvoshoz előtte fél éve volt egy vetélés.. nem értettem hogy mi lehet a baj és azt mondta hogy terhes vagyok újra de fenn áll az esélye hogy méhen kívüli.. na mondom ott rögtön az ügyeleten levettek vért.. és több órát várnom kellet és az kimutatta hogy élő terhesség tehét termelődött a hcg rendesen.. azért még riogattak mert eléggé vérezgettem hogy el fog menni. hát most itt ül melletem a három éves gyerek azóta.. szóval erről ennyit. Sajnos első négy hónapba idegeskedéstől bármitől elmehet szóval nagyon vigyázz magadra és ne idegeskedj mert ártasz a gyereknek vele .a hcg szint nagoyn sokat mond és ha bizonytalan vagy hogy jól ellátnak a három dés ultra hangot javaslom még vagy a négy dést.. azon is minden kideürl én vele elmentem mert sajnos vérezgettem utána is és kiderült hogy jól tettem mert volt fertőzés.. és most nem ülne itt mellettem.. ezek az ultrahangok jók mert azok a kicsi eltéréseket is kimuatják amit a sima ultrahang nem.. sajnon az elősnél is a végén már elmentem magán ultrahangra és modnta hogy elvetéltem szóval feleslegesen ne várjak.. remélem tudtam segíteni majd írd meg mi volt
2018. jan. 12. 11:29
 2/2 A kérdező kommentje:
Szia! Köszönöm a választ. Van már egy kislányom, nála szerencsére minden jól ment, most a kistesót várjuk. Hcg-m 4 nap alatt 438-ról 2166-ra nőtt, ami egészségesen fejlődő terhességre utal és méhen belül ujan. Petezsák 4 mm volt (4+6hét) jövő pénteken megyek újra, reméljük a legjobbakat.😊
2018. jan. 12. 15:25

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!