Hogyan lehet eltitkolni egy terhességet?
Figyelt kérdés
A borzalmas gyermekgyilkosság kapcsán jött fel ismét a téma. Nem értem, hogyan tudja eltitkolni valaki a terhességét? Mondják, hogy molett volt az illető, és nem látszott rajta. Ez érthető, de neki férje volt, akivel együtt élt. Amikor egy baba elkezd bent mozogni, az igencsak látványos dolog, nővérem hasán láttam ahogy a kicsi belülről megfeszítette a lábával, látszott az egész kis lábacskája, tesóm hasa csak úgy hullámzott. Én nem hiszem, hogy ezt valaki elől el lehet rejteni, akivel együtt él az ember.2018. jan. 10. 21:16
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!