Már van egy fiam, mikor terhes voltam a család nem tudta titokba tartani és már mindenkinek szétkürtölték a 6 hetes terhességet. Aztán volt még egy, azt is elmondták, de annak vetélés lett a vége.
Ha legközelebb állapotos leszek, szeretném legalább 10-12. hétig titkolni, s csak aztán elmonadni az örömhírt. Szerintetek sikerülhet?
Igen bár alig van pocak a sok hányás az ital visszautasitás szóval a tünetek feltünőek lehetnek ha viszonylag gyakran találkoztok.
vagy ha valaki meglát a dokinál és elmondja nekik..
2011. jan. 6. 08:03
2/12 anonim válasza:
Ha nem vagy nagyon rosszul,nem látszik rajtad a terhesség,akkor igen. De miért szégyenled?
2011. jan. 6. 08:04
3/12 anonim válasza:
off. nem szégyenli csak nem akarja hallgatni a sápitozást meg a sajnálkozást ha nem sikerül-
első
2011. jan. 6. 08:06
4/12 anonim válasza:
ha nem vagy rosszul és van rajtad egy kis felesleg akkor 4-5 hónapig is akár megfelelő ruhákban
2011. jan. 6. 08:07
5/12 A kérdező kommentje:
Dehogy szégyellem!
Csak volt egy vetélésem már, s utána olyan rossz volt mesélni mindenkinek, aki tudott róla.
2011. jan. 6. 08:16
6/12 anonim válasza:
Mi csak a szüleinknek és a testvéreknek mondtuk el először. Nekik sem akartuk, de éppen mentünk anyuékkal nyaralni és valamit mondanom kellett, hogy miért nem fürödhetek (ugyanis az orvos nem engedte). Megkértük őket, hogy ne adják tovább és nem is adták. Azért derült ki hamarabb, mert kórházba kerültem 9 hetesen. Azóta szerencsére minden rendben van, már a 27. hetet kezdem ma. Amúgy ilyen téli hónapokban én még az ötödik hónapig eltudtam volna titkolni.
2011. jan. 6. 08:20
7/12 anonim válasza:
Rajtam az 5. hónapban kezdett látszani (mintha híztam volna...)
Megértelek. Ikreim lettek volna, nagyon büszkén újságoltuk mindenkinek. Aztán az egyikük "felszívódott" a 10- héten... Pokoli volt, mindenki kérdezgette, hogy vannak a babák... DE akkor már csak baba volt. Eleinte nagyon rossz volt magyarázkodni, hogy mi történt. LEgközelebb én is tartani fogom magam, mert ha valami gond van, akkor nincs fájdalmasabb a magyarázkodásnál.
Remélem, minden rendben lesz veled! Sok sikert és jó egészséget kívánok!
2011. jan. 6. 08:55
8/12 anonim válasza:
Én sem fogom elmondani a 12. hét előtt senkinek.
2011. jan. 6. 09:15
9/12 anonim válasza:
El lehet titkolni,főleg így télen,amikor többet takarnak a ruhák. Én sem fogom elmondani senkinek.Pár hónapja vetéltem el,eleinte csak anyukám tudta a terhességet,tesóm rákérdezett,nem tagadtuk le, így kiderült ,hogy babát várok,másnap elvetéltem! Teljesen megértelek,remélem nem lesz semmi gond a következő babádnál!
2011. jan. 6. 09:21
10/12 anonim válasza:
Nekem az első babánál sikerült, de vele egyáltalán nem voltak tüneteim. A másodikkal viszont nagyon rosszul voltam, émelyegtem a szagoktól, így volt, aki rájött a családból. Mondani azonban csak egymásnak mondták, megvárták, hogy leteljen a 12. hét, és mi jelentsük be.
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik. Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!