Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Terhesség » Hogyan lehet eltitkolni a...

Hogyan lehet eltitkolni a terhességet? Meddig lehetséges?

Figyelt kérdés

Most vagyok 7 hetes terhes, júliusig kellene, hogy titok maradjon. Akkor költözöm.

Szerintetek lehetséges?

Vagy ha vékony vagyok, hamar látszódni fog?

2017. jún. 3. 11:28
1 2 3 4
 1/34 anonim ***** válasza:
92%
Teljesen egyéni, hogy kinek-meddig sikerül titkolni. Ha puffadsz és egész nap hánysz, akkor elég nehéz. Ha nincsenek terhestüneteid és van bő ruhád, akkor nem lehetetlen a 20. hétig sem.
2017. jún. 3. 11:30
 2/34 anonim ***** válasza:
89%
vékony és magas vagyok. Az első gyereknél az 5.ik hónapba úgy néztem ki mint aki éppen jól lakott.
2017. jún. 3. 11:30
 3/34 anonim ***** válasza:
79%
Attó függ, ki elől akarod titkolni? Én az ötödik hónapban vagyok, ruhában talán majd most kezd látszani, pedig csinosan öltözöm, nem zsákokat húzok magamra. Vékony vagyok én is. Aki előt pucéran mászkálsz, az előtt nem fogod tudni, mert nekem az első időben sokat puffadt a hasam, és hát előtte nem volt akkora...
2017. jún. 3. 11:31
 4/34 anonim ***** válasza:
82%
3. vagyok. Azt kihagytam, hogy én 2-3 hétig nagyon hánytam. Azt nehéz titkolni azok elől, akikkel együtt élsz. Munkahelyen nekem mondjuk nem hallották :D de ott nagyon korán el is mondtam.
2017. jún. 3. 11:33
 5/34 anonim ***** válasza:
67%
Én is vékony vagyok nem vagyok 50 kiló, de a 20. hétig kb egyáltalán nem látszódott. Ha nem passzos ruhát hordasz akkor el tudod takarni, de nekem passzos pólóban is olyan volt mintha kicsit kövérebb lennék, de nem terhes. A 24. héten volt már kb egyértelmű hogy babát várok. Ha első terhességed.
2017. jún. 3. 11:34
 6/34 A kérdező kommentje:

Igen, ez az első terhességem. :)

A baba apukája előtt kéne, hogy titok maradjon, de örülnék neki, ha az orvosomon kívül senki más nem tudná. Ezért reménykedek abban, hogy július közepéig nem kezd el nagyon növekedni a hasam.

2017. jún. 3. 11:37
 7/34 anonim ***** válasza:
62%
én most vagyok négy honapos de már le se tagadhatom pedig vékony voltam.. sztem attol is függ mennyi kilo jön az anyára.
2017. jún. 3. 11:38
 8/34 anonim ***** válasza:
87%
Bocsi, de ha valakinek, na a baba apukajanak van joga tudni.
2017. jún. 3. 11:40
 9/34 anonim ***** válasza:
77%
Miért akarod előle titkolni?
2017. jún. 3. 11:41
 10/34 anonim ***** válasza:
77%

Ez tényleg alkati kérdés. Én nem vagyok még vékony sem (jó, 100 kiló sem vagyok, de azért inkább telt mint vékony, 168 cm és 76 kg), de mégis valahogy úgy kezdett nőni a pocakom, hogy nekem elég hamar egyértelmű volt, hogy mitől növekszik. Valahogy a kezdetektől fogva előre állt ki.. Olyan 14-15 hetes lehettem, amikor már kb. mindenki kiszúrta, pedig kg-ban addig egyáltalán nem híztam, inkább csak puffadtam nagyon...

Amúgy a környezetemben azt tapasztaltam, hogy többen vannak azok akiknek sokáig nem látszott... úgyhogy addig simán van esélyed kicsit bővebb ruhákkal takarni.

2017. jún. 3. 11:42
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!