Hogyan lehet eltitkolni a terhességet? Meddig lehetséges?
Most vagyok 7 hetes terhes, júliusig kellene, hogy titok maradjon. Akkor költözöm.
Szerintetek lehetséges?
Vagy ha vékony vagyok, hamar látszódni fog?
Szegény kisgyerek :((( Nem tudja majd az apukája, hogy létezik??
Ha szemét, akkor miért vagy még vele?
Ha nem szemét, akkor miért nem tudhatja, hogy van egy gyereke?
Én nem értem, milyen élethelyzetben logikus ez a döntés, a brazil szappanoperákat leszámítva?
Már külön vagyunk 3 hete. Semmiben nem értünk egyet, különbözik a világnézetünk, életfelfogásunk, véleményünk mindenről.
Júliustól a világ másik felén fogok élni. Semmi kedvem a bíróságra járáshoz, a megosztott szünetekhez, ünnepekhez, meg hogy beleakar majd szólni az életünkbe.
Nem akarok vele semmilyen kapcsolatot, ennyi.
Honnan veszitek, hogy vele van? Nem mondta, hogy vele van, csak azt, hogy mikor tud majd elmenni az országból. Elég, ha addig valahol összefutnak. Egyébként férfiak előtt könyebb titkolni, nők elől meg inkább azok elől nem lehet, akiknek már van gyereke és szorosabb kapcsolatban vagytok. Nekik feltűnik, hogy nagyobb a melled, nem eszel/iszol ezt vagy azt stb.
Van olyan ember, akinek hiába van joga tudni, a saját születendő gyereke nyugalma és normális élete érdekében jobb, ha nem tud róla. Hogy miért volt akkor vele? Hát kérlek, nem mindenkinek van a homlokára írva, hogy milyen ember, sokszor későn derül ki. Volt már itt a témában kérdés, sajnálgatták szegény apukát, hogy miért titkolja előle, hát csak pszichiátriai beteg szegényke, ha szedi a gyógyszert biztos normális. Ott leírtam, hogy igen ilyen rokonom nekem is van, HA szedi a gyógyszert normális és ezzel ő is tisztában van, néha viszont úgy dönt, hogy ő márpedig nem szedi és akkor jön a cirkusz, a rendőrökkel bevitetés, néha elektrosokk, aztán kiengedik néha egy hét alatt, akkor is, ha egyébként mikor bevitték lekötözve kellett tartani, aztán majd lesz vele valami, max. ha megint nem szedi a gyógyszert, akkor majd bekirándul a rendőrökkel vagy mentőkkel megint. Volt, hogy a TEK vitte el. Pedig szegény teljesen normális, mikor szedi a gyógyszert. Az ő párja is későn szembesült vele, hogy milyen is. Se neki, se a gyereknek nem volt és nem is lesz sose nyugta tőle. Szerencsétlen jobban járt volna, ha ő is szedi a sátorfáját és soha nem tudatja vele, hogy apa lett.
Ezzel csak annyi a gond, ha egyszer kiderül akkor járhatsz majd bíróságra. Illetve itt nálunk neked járnak a nyakadra, hogy ki az apuka. Remélem sikerül mindent megoldani, és sose legyen gondotok ebből.
Bár csak akkor tudom elképzelni ezt a menekülést, ha üt vág otthon ez a férfi... más helyzetben biztos akadna valami kompromisszum.
Jó egészséget és minden jót!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!