Hogyan lehet eltitkolni a terhességet? Meddig lehetséges?
Figyelt kérdés
Most vagyok 7 hetes terhes, júliusig kellene, hogy titok maradjon. Akkor költözöm.
Szerintetek lehetséges?
Vagy ha vékony vagyok, hamar látszódni fog?
2017. jún. 3. 11:28
31/34 anonim válasza:
Kerdezo, ha mar nem vagytok egyutt, akkor hogy venne eszre ? Vagy meg egy helyen laktok ? Mert ha nem , es max a varosban osszefuttok akkor nem veszi eszre, nem is fog latszodni a hasad, meg ertelemszeruen ne vegyel szuk polot, ruhat. Meg az elejen leszel, siman lehet takarni. Nekem kb a 25. heten kezdett latszodni, de akkor is csak szuk ruhaban.
32/34 anonim válasza:
A saját nyugalmunk érdekében és azért, hogy megvédjem a gyerekemet, bármit megtennék.
Mondjuk azt, hogy nem fekszel le azzal, akitől kb a hideg ráz? VAgy ha mégis, akkor védekezel? Ja, tudom, amellett lettél terhes...
33/34 anonim válasza:
Kivitelezhető hogy nem találkozol vele? Se közös ismerősökkel? Sajnos ők is gyenge láncszem, legjobb ha max a szüleid tudnak róla. Ha más is tudja az már szinte biztos hogy nem marad titokban. Ha mégis találkotok bő ruhában nem lesz még olyan feltűnő, én nagyon puffadtam de amikor már látható volt akkor már szinte fèlidős terhes voltam.
34/34 anonim válasza:
Nekem csak a 14.héttől kezdett látszani. Nem vagyok sem vékony, sem telt alkatú. Vékony lányoknál állítólag nem lehet túl hamar észrevenni.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!