Hogyan lehet eltitkolni a terhességet? Meddig lehetséges?
Most vagyok 7 hetes terhes, júliusig kellene, hogy titok maradjon. Akkor költözöm.
Szerintetek lehetséges?
Vagy ha vékony vagyok, hamar látszódni fog?
Hogy jönne rá, mikor mi Amerikában leszünk, ő pedig egy magyar kisvárosban? (költői kérdés, nem kell válaszolni rá)
Nem ítélkezést, vagy véleményt kértem arról, amit tenni fogok.
Rendben, sajnáljad.
Nekünk attól nem lesz rosszabb.
Nem fog látszani. Júli eleje az 4 hét, vagyis 11-12 hetes leszel. Akkor max puffadni fog a hasad, mell alatt szabott felsővel biztosan takarható lesz.
ui.: miért kell mindig mindenbe beleokoskodni, miért nem lehet simán csak egy kérdésre válaszolni???
A hányingert ilyen melegben sok mindenre rá tudod majd fogni. Napszúrás pl, én akkor is szoktam hányni. A hasad nem fog elárulni valószínűleg, inkább a tünetek észrevehetőek, de ha erős vagy, el tudod titkolni a rosszullétet. Romlott kajára is rá lehet fogni, vírusok ilyenkor jönnek javában, légy kreatív, és ezekre panaszkodj is. Inkább te panaszkodj valamire, mint hogy felmerüljön a gyanú.
Ha pedig már máshol vagy, az sem számít, hogy megtudja. Simán mondhatod végső esetben, hogy más az apja. Bizony vannak olyan helyzetek, mikor a gyerek érdeke ezt kívánja meg, az anyjának pedig mindenkitől kötelessége megvédeni. Az apjától is. Sok sikert!
Ha a gyereket vedi a pasitol, akkor miert kell piszkalni? Igenis jobb a gyereknek apa nelkul, ha olyan a pasi. Sajat tapasztalat, adta volna a jo isten, hogy ne ismerjem az apamat es ne kelljen menni hozza minden heten! Akkor is menni kellett ha sirtam es konyorogtem, hogy nem akarok, mert a kedves birosag eldontotte, meg o neki jogai vannak. Nekem a lelki egeszsegem vedelmehez nem volt jogom! Azota is a pszichiatriara jarok, mert nem normalis es tonkretett. Hiaba tudjak meg mondjak az orvosok is, hogy neki kene oda jarni, nem en nekem...
Kedves kerdezo, nyugi. En nagyon vekony alkat vagyok, volt aki akkor sem hitte el, hogy terhes voltam, amikor a babakocsiban toltam a gyereket... o nem vette eszre, ne mondjam mar... pedig eleg surun latott es nem takargattam
Ha teljesen megváltoztatod az öltözködési szokásaid vagy bő lebernyegekben mászkálsz, akkor is bukta van. A mell alatt húzott felső pl. tipikus kismama ruha.
Egy gumis derekú, rugalmas anyagú nadrágot még sokáig tudsz hordani, akár cicanaci, akár rövidnadrág, és nyáron amúgy se feltűnő, ha ilyenben vagy. Egy laza felsővel, amiben kicsit "villantasz", teljesen hétköznapi viselet, és nem látni a pocakot akár a félidőben sem.
Ilyen vállvillantós, laza póló teljesen jó, akár otthon is:
Idén Carmen-kivágású felsőkkel van tele minden. A cicit is takarja, ha kezd már duzzadni, és a pocakot is, de egy rövidnacival pont nem egy kismama jut róla eszedbe.
Egy nem teste simuló, laza nyári ruha is jól elrejti a derék tájékát, és az elől nyitott felsők (mellény, blézer, kardigán) is, sőt utóbbi oldalról is jól tud leplezni.
Kicsit nézd át a mostani ruhatárad, hogy mit tudsz ilyen szempontból hordani, mert ha teljes ruhatárcserét csinálsz, az is fel fog tűnni annak, akivel együtt laksz. Ha nem csak testhezálló felsőid és szűk nadrágjaid vannak, nem sok mindent kell venned erre a pár hétre.
Hányinger ellen egy is keksz rágcsálás szokott segíteni, és akkor van mire fogni, ha kerekedik a hasad.
Nem fog még látszódni, max úgy fogsz kinézni, mint aki jól telizabálta magát :D
Az okoskodó válaszolókkal pedig ne törődj, imádnak más életében turkálni, és megmondani, hogy mi szerintük a helyes. Nem látnak bele az életedbe, nyilván nem poénból teszed amit teszel.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!