Meddig lehet eltitkolni a terhességet a külvilág elől?
Figyelt kérdés
Ha nincs különösebb rosszullét, illetve teltebb alkat vagyok.2014. ápr. 17. 04:26
1/10 anonim válasza:
Rajtam 12. Het utan kezdett el latszani. Miert akarod eltitkolni? Persze csak ha nem vagyok ul indiszkret?
2/10 anonim válasza:
20.hétig, 20.hétől gyorsan gyarapodik a baba.
4/10 anonim válasza:
Én a munkahelyemen a 12. héten vallottam be, de látszani rajtam csak a 16-17. hét környékén kezdett. Amúgy ez nagyon változó valakinél már a 8. héten látható a kismamapocak (többedik gyereknél), valakinek meg csak a 24. hét után vehető észre.
5/10 Roberta77 válasza:
Engem épp a hétvégén nevettettek meg ;-)
Egyik ismerősöm megjegyezte:
-Te hova fogysz?!
Mondom neki
-Ne viccelj,most hívtam egy kilót hasra :-D
Nem kapcsolt...
Amúgy épp olyan lapos a hasam, mint eddig, övvel hordom a nadrágot.
De ez nagymértékben függ attól,hogy a baba hol tapadt meg
pl nálam hátsó falon és mélyen. Ezért nem látszik semmi.
14+6 hetes vagyok...
6/10 anonim válasza:
Nekem is a 24.héten kezdtek el rákérdezni. Addig szimplán olyan voltam, mint aki meghízott vagy jól bekajált. :)))
7/10 anonim válasza:
Rajtam a főnököm kba 8. héten már kiszúrta. Neki több gyereke van és azt mondta, már messziről észreveszi a terhességet. Mert nem csak a hason látszik. Mindenütt kicsit teltebb lesz a nő, teltebb mellek, teljesen más a kisugárzása, szóval aki figyel az észreveheti.
8/10 anonim válasza:
23 hetes vagyok, rajtam még nem nagyon látszik meg. A párom és a nagymamám szerint igen, de ismerősök, akikkel kb napi szinten összefutok, nem vették még észre.
9/10 A kérdező kommentje:
Munkahelyen szeretném elsősorban titokban tartani, ha az optimálisnál kicsit hamarabb jönne.
2014. ápr. 17. 19:42
10/10 anonim válasza:
Nálam az első baba van érkezőbe, rajtam 20.héttől kezdett egyértelműen látszódni :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!