Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Terhesség » 3 hetes terhességet már lát...

3 hetes terhességet már lát az orvos?

Figyelt kérdés
A tesztem már pozitív,de félek,hogy méhen kívüli. Nem vérzek,nem barnázok,de ha ülök,akkor a combom tövében szúrást érzek. Szeretnék meggyőződni róla,hogy jó helyen fejlődik,de meg csak 2 hete,hogy együtt voltunk,2 napja teszteltem. Normál esetben még nem mennék,de tényleg nagyon parázok :(
2014. ápr. 6. 12:43
 1/5 anonim ***** válasza:
56%
Esetleg a petezsák látszódni fog!
2014. ápr. 6. 12:47
 2/5 anonim ***** válasza:
Nem, maximum a megvastagodott nyálkahártyát láthatja.
2014. ápr. 6. 13:15
 3/5 anonim ***** válasza:
100%
a méhen kívülinek sokkal durvább tünetei vannak, erős görcsök. a szúrás, feszülés érzése teljesen normális, és ez a feszítő érzés meg is marad hetekig. 3 hetesen szerintem rád se néznek. én majdnem 6 hetesen mentem és azt is korainak tartották.
2014. ápr. 6. 13:16
 4/5 A kérdező kommentje:
Köszönöm! Második baba,szóval azért valamennyire tisztában vagyok a dolgokkal,de olvasgattam egy kicsit a témában és jól berezeltem :S emlékszem,hogy a fiammal is szúrt/húzódott a hasam,de szerintem nem ennyire korán és tuti,hogy a combom nem fájt. Bár most sem állandó a fájdalom,csak bizonyos pózokban. A fiammal 5. hét körül mentem és még akkor is egy csomó vérvételre küldtek,hogy fejlődik-e és nől-e a HCG szint. Azt olvastam,hogy nem feltétlen jár erős görcsökkel és vérzéssel,ez igaz?
2014. ápr. 6. 13:27
 5/5 anonim ***** válasza:
Nyugi, kissé rágörcsöltél. Az esetek 90%-ban nincsen két teljesen egyforma terhesség, ettől függetlenül minden rendben van. Teljesen normálisak a tüneteid, csak ez alapján nem lehet méhen kívüli terhességre gyanakodni.
2014. ápr. 6. 14:57

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!