Hajnal 3kor teát ittam, lehet emiatt magas lesz a cukrom a ma reggeli vérvételen?
8-as nem tudom emlyik orszagot erted ‘kulfold’ alatt, de ne keltsd azt a benyomast, hogy sehol sem lehet.
En Angliaban vagyok kismama, 24 hetes cukroterhelesre azt irtak, hogy elotte valo este tiz utan mar csak vizet igyunk semmit mast.
Vizet miert ne lehetne inni???
Elég vacak lehet ott az orvosi ellátás, ha ilyen hozzá nem értő "orvosok" dolgoznak abban az országban kedves utolsó.
Nem csak orvos, nővér, hanem már egy normál ember számára is köztudott és logikus, hogy vizet nemcsak lehet, hanem kell is inni vérvétel előtt.
Nekem még régebben volt, hogy alig tudták levenni a vért, még le is tolt az ápoló, mikor kérdezte, ittam-e elég vizet aznap és a válaszom nem volt.
Te mar csak tudod milyen itt az orvosi ellatas.... Annyira vacak tenyleg, hogy a halapenz nem letezik, es az allami korhazi ellatas olyan mintha Magyarorszagon egy magankorhazban lennel... 1 max 2 agyas szobak, szemelyre szabott menu, kedves orvosok es noverek, modern technologia, tisztasag es mindent kapsz ingyen, egy szuleshez sem kell vinni semmit hacsak nem akarsz. Ketszer szultem itt, a terhesgondozas is tokeletesen szervezett, mindenre odafigyelnek, es komolyan veszik az embert.
Minden orszagban mas a protokoll, de annak semmi koze ahhoz, hogy jo vagy rossz-e az ellatas!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!