Csaszar vagy termeszetes szules?
1csm volt lassan 10eve,akinek csaszar utan sikerult a termeszetes szules mit erez? Nem banta meg?
Termeszetes szulesre keszulok de felek hogy kozben megbanom hogy mem az ismert utat valasztottam.
Annyiból valóban nem kívánságmûsor, h van olyan kórház, ahol nem lehet császár után “természetesen” szülni. Protokoll. De gondolom ennek utána néztél/nézel.
Mi még csak tervezzük a tesót (elsô császáros volt, pedig próbálkoztunk oxitocinnal is), és a dokim tudja, hogy a másodikat meg szeretném majd próbálni. Én biztos meg fogom beszélni vele (is) a félelmeimet, mert utólag örülök a császárnak.
Szerintem fontos, hogy legyen egy jó orvosod, akiben bízol. Mondd el neki is, hogy mik a félelmeid. Nyilván a te és a baba egészségét tartja majd szem elôtt, ebbôl a szempontoból nincs beleszólás. De biztos meg tud nyugtatni. Készülj mindkét eshetôségre, ne ragaszkodj egyikhez sem.
Magam részérôl fejben kell elhatároznom, hogy meg tudom szülni a tesót, ha úgy alakul. És ez nehéz így, hogy tudom, a császárbòl nagyon gyorsan helyrejöttem.
Bármi is lesz, utólag nem az a lényeg, hogyan jött a világra :)
Nalunk a korhazban az a szokas hogy a legkisebb elteres eseten is csaszar(vagyis 99% hogy az lesz akinek mar volt),az az alap es talalni kell olyan orvost aki bevallalja a termeszetes szulest.
Elso szulesnel toxemia gyanu miatt csaszaroztak meg,ami nem volt indokolt mivel a feherje a vizeletben negativ volt es a vernyomasom is mire a mutobe ertunk 120/80 volt es meg a mutet kozben tovabb csokkent,szoval egy remalom volt,persze ugyeletes orvossal :(((
Viszont ezt a dolgot mar ismerem es tudom kb hogy mire szamithatok. A termeszetes szulest nem mivel se fajasom se tagulas semmi nem tortent meg velem igy fogalmam sincsen mire keszuljek.
Koszonom a valaszokat es azt is hogy nem iteltek el a felelmeim miatt!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!