Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Terhesség » 19mm embrió 8+2naposan (doki...

19mm embrió 8+2naposan (doki szerint befejezett 9. hét a méret alapján. Nem túl kicsi?

Figyelt kérdés
pontosan 15nappal ezelőtt 7mm embriót mért 6+2 naposan, ma 8+2 (menses szerint) 19mm, de az orvos szerint már betöltött 9.hét (nemtudom, hogy a méret alapján állapította ezt meg, vagy abból, hogy mozog a baba. mind1 is ) Szóval a 15nap alatt nemkevés ez a növekedés? Illetve mások 9hetesen már 23mm körüli babát hordozgatnak a szívük alatt.

2018. jan. 4. 14:23
1 2
 11/14 anonim ***** válasza:

Szia! Nekem 9+3 naposan mért mindennel együtt 2,3 cm-t :) a far-fej távolság volt kereken 2 cm.

Remélhetőleg jövő héten láthtjuk azóta először újra, és már biztosan 2x, vagy 3x akkora,mint 9 hetesen volt :)

Boldog babavárást :)

2018. jan. 4. 20:27
 12/14 anonim ***** válasza:
A doki ezt a kort valszeg az utolsó menstruációd alapján mondja.Számold ki az első naptól. Ahhoz képest akkor kicsit kicsi ezek szerint,bár én nem néztem meg az értékeket.De simán lehet,h 4-5 nappal később volt ovu,ne aggódj!
2018. jan. 5. 06:51
 13/14 A kérdező kommentje:
Kedves 11es először is gratulálok:) másodszor pedig, a te babád méretei alapján, akkor nem picike az enyém a 8hét2naphoz egyáltalán, de akkor a 9héthez sem:) Kedves utolsó, a kérdésben is és a leírásban is benne van, hogy 8+2volt akkor menzesz alapján, tudom, hogyan számolják a terhességet, a kérdés nem erre irányult, de köszönöm a válaszokat.Szép napot mindenkinek!
2018. jan. 5. 08:42
 14/14 A kérdező kommentje:
akit még érdekel, 12hetesen már majd egy héttel nagyobbnak mérték,kár volt aggódnom, 66mm volt a manóm. Boldog babavárást mindenkinek!
2018. febr. 5. 12:39
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!