Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Terhesség » 6 hetesen kicsi a 6mm embrió?

6 hetesen kicsi a 6mm embrió?

Figyelt kérdés
2014. szept. 17. 23:09
1 2
 1/12 anonim ***** válasza:

mi van a papíron?

ha az, hogy 6 hetes a mérete alapján, akkor nem kicsi.

ha 6 hetesnek van írva, de te biztosan tudod, hogy 12 hetes, akkor gond van.

2014. szept. 17. 23:15
 2/12 anonim ***** válasza:

meg 6 hetes ÉS hány napos?

de itt vannak az átlagos méretek:

[link]

2014. szept. 17. 23:18
 3/12 A kérdező kommentje:
orvos azt mondta hogy 6 hetes vagyok, de pl netes kalkulátor szerint 7 lennék az utolsó mensi óta.
2014. szept. 17. 23:25
 4/12 anonim ***** válasza:

Csak hogy jól értettem-e:

Az orvos, aki látott, és megvizsgált, azt mondja, 6 hetes vagy.

A netes kalkulátor, ami nem látott, nem vizsgált meg, csak az általad bepötyögött számokból hozta ki a programja szerint megfelelő eredményt, azt írta, 7 hetes vagy.

... és te elgondolkodtál, hogy egy ingyenes internetes kis programnak van-e igaza... Oké, terhesség, meg hormonok, de ennyire azért ne.

2014. szept. 17. 23:29
 5/12 anonim ***** válasza:

1-2-3 napot ez mindig el fog térni, az ultrahang pedig ma már mindig odaírja majd azt a kort, amit a méretekből kiszámol.

Az a lényeg, hogy ne tévedjen 3 hetet.

Nekem a baba fejmérete hol időben volt, hol pedig 2 héttel idősebb, ugyanakkor a combcsontja meg 1 héttel az átlag alatt. Következő mérésnél majdnem passzolt minden, aztán megint nem teljesen.

Neked ilyen korai terhességnél a 6mm az kb 6,5 hetes terhesség, a 7. hét, ez azért kell csak, hogy a 12. heti ultrahang ne a 10. és ne a 14. héten legyen pl. szóval szerintem rendben van :)

2014. szept. 17. 23:31
 6/12 A kérdező kommentje:

jaj úristen .. nem vagyok hülye, hogy kalkulátornak hiszek jobban, azért ennyire ne nézz már le.

csak valakinél sokkal nagyobb volt 6 hetesen mint 6mm és most nem tudom hogy jó-e a mérete.

csak véleményre voltam kiváncsi.

2014. szept. 17. 23:46
 7/12 anonim ***** válasza:
22%
És akkor? Ha én 173 cm vagyok akkor mindenkinek annyinak kell lennie? Ne agyalj hanem próbáld meg élvezni a terhességet,nyugodtan.Nekem 6 hét 6 naposan 4 mm volt.
2014. szept. 18. 08:39
 8/12 anonim ***** válasza:
6 hetesre jó méret, 7 hetesnek már tényleg kicsi lenne. De nem kell egyből rosszra gondolni, valószínű, hogy csak később fogant pár nappal, és nem pont középidőben.
2014. szept. 18. 09:24
 9/12 anonim ***** válasza:
Szia! Nekem 6 hetesen 5 mm volt, amire azt mondtàk,hogy teljesen normális. 17+4 vagyok ma, de mensi szerint 1 héttel több,csak később fogant.
2014. szept. 18. 09:24
 10/12 anonim ***** válasza:

Szia!

Nekem 6 hetesen 8mm volt! Semmi gond szerintem a méretével:)

Egyébként nekem most 27+4hetesen le van maradva 1 héttel:)

Nem azért mert gond van,hanem azért mert később fogant!:)

2014. szept. 18. 10:39
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!