6+1 hetes UH-n,3 mm-es volt az embrió, a szívüreg pulzált már. A 3 mm nem kicsi az idejéhez képest?
Itt linkelte valaki a méreteket és ott 5 mm-t,írtak.A dokim azt mondta,hogy ez a méret a korának igazából megfelel.Ilyenkor gondolom számít a beágyazódás ideje is.
4 hét múlva kell újra mennem.Magánorvosom van.
Nekem 5+6nál volt ekkora, de most komolyan, az 2 nap!! Attól függ, hogy a gép merre kerekít.
Ha már most parázol, akkor bedilizel a terhesség végére.
Más ilyenkor annak örül, hogy de jó, hogy volt szívhang. Ezt gyorsan fejezd be :) minden ok
egyetértek, mi van, ha két nappal később volt pé-d? akkor máris helyben vagyunk :)
ilyenkor beírják, hogy élő embrió, és örülünk :)
most jön a rosszullétes korszak :)
minden jót :)
Nekem a második babával 6+0-nál volt ekkora, 1-2 millimétert simán elmérhetnek az ultrahangon, az a lényeg, hogy dobog a kis szíve.
Nekem egyébként akkor már 7+0-nak kellett volna lennem, de mint kiderült egy héttel később volt a peteérésem, azóta is minden renden és nálad is az lesz!
Egy gyerkőcös, 16 hkm
Köszönöm a válaszokat.Van egy 2,5 éves kisfiúnk már,nála semmin soha nem paráztam,csak a 32.héttől,akkor találtak nála fejlődési rendellenességet.Talán ezért félek most sokkal jobban.
Meg egyébként is rosszabbul viselem,kisfiammal meg sem éreztem,hogy terhes vagyok,most meg már 2 hete minden kijön belőlem,állandóan fáj a fejem...de édes teher,nem bánom,csak más és jobban parázok....
:)Mindig mutatja,hogy megvan:)
Kisfiam úgy volt egy vesével született,2 éves koráig,amikor kiderült,hogy megvan a másik is neki,csak a 2 össze van nőve egy picit-patkóveséje van-de hála nincs vele semmi teendő.
Szia!
Én 6 hetes kismama vagyok,pont ma voltam UH-n és nekem azt mondta az orvos,hogy 8 mm a kis embrióm.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!