6+1 hetes UH-n,3 mm-es volt az embrió, a szívüreg pulzált már. A 3 mm nem kicsi az idejéhez képest?
Figyelt kérdés
Itt linkelte valaki a méreteket és ott 5 mm-t,írtak.A dokim azt mondta,hogy ez a méret a korának igazából megfelel.Ilyenkor gondolom számít a beágyazódás ideje is.
4 hét múlva kell újra mennem.Magánorvosom van.
2011. dec. 17. 06:51
11/14 anonim válasza:
Utolsó előtti! Neked nem a petezsák volt akkora? Mert embriónak a 8mm 6 hetesen sok szerintem.
12/14 anonim válasza:
Ha a 6. hét végén volt, lehet 8 mm, ha az elején akkor meg lehet 3. itt a legelején minden nap 1 mmm.
14/14 anonim válasza:
Nekem is 6.héten 8mm embrió szívhanggal, szóval nem sok. Azt nem tudom, hogy hatodik eleje vagy vége, a doki szerint inkább várjuk meg a 12 hetes UH-t, ott már világosan fog látszani, hogy pontosan mennyi idős a terhesség :) Viszonyításképp, 12 nappal ezelőtt voltam először UH-n pozitív teszt után, akkor még csak 6mm felritkulás látszódott.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!