Csináltam két terhességi tesztet is. Az egyik nem mutatott semmit sem a másik meg negatív lett. De akkor sem értem még mindig nincs meg, már 11napja. :S Lethetséges hogy a teszt ne mutassa ki?
Figyelt kérdés
2008. okt. 25. 17:48
1/3 anonim válasza:
Két teszt után,szinte biztos,hogy nincs baba!:(
Nekem is volt egyszer,hogy 1 hónapban nem volt...
2/3 anonim válasza:
Csinálj egyet pár nap múlva és menj el dokihoz. Hallottunk már olyat hogy a teszt csak későn mutatta ki a babát.
3/3 anonim válasza:
Én is azt gondolom, hogy kimutatná két teszt, ha terhes lennél. Elvileg a következő ciklusod feléhez közelegsz. (Ha mégsem így van, szívből gratulálok, semmit nem lehet tudni és így ismeretlenül diagnosztizáni).
Ha terhes lennél, már a 6. hét lenne, azt kimutatja a teszt.
Keresd fel az orvost! Nekem is volt olyan hónap, hogy kimaradt, bár én tudom, hogy azért, mert PCOS-em van.
Mindenesetre valóban az orvosod tud közelebbit mondani.
És ne keseredj el, ha szeretted volna, hogy sikerüljön, sikerülni fog meglátod! De valószínűleg szükséges egy nőgyógyászati konzultáció. Minden jót kívánok neked!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!