Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Terhesség » Másnak is fájt második terhess...

Másnak is fájt második terhességnél a császáros sebe?

Figyelt kérdés
13 hetes kismama vagyok, 4,5 éve szültem az első kislányomat császárral. Most olyan fura szúró, hasogató érzést érzek a hegnél, ez normális? Valamivel enyhíthető?
2017. dec. 30. 19:10
 1/6 anonim ***** válasza:

Nekem semmi nem segitett, de én a frontoknál is szenvedek.

5 éves az elsö azota mindig fájt, a másodiknál nem is merte a doki felnyitni,új csikot kaptam.

Most a harmadiknál is az első hegem fáj, a másik nem.

Kicsit enyhiti a meleg viz és pihenés nekem.

2017. dec. 30. 19:23
 2/6 anonim ***** válasza:
Bocsi, hogy idetrollkodok, de nagyon érdekelnek a válaszok, mert nemrég volt nekem is császárom és nagy családot szeretnénk. Remélem, megnyugtató válaszokat kapsz/kapunk. :)
2017. dec. 30. 19:23
 3/6 anonim ***** válasza:
Mindenképpen kérdezd meg a dokidat,nehogy baj legyen.
2017. dec. 30. 19:49
 4/6 anonim ***** válasza:
Mindenképp szólj az orvosodnak! Nekem 20 hónap van a két gyerkőc között, de csak a terhesség végén fájt a heg. Akkor viszont nagyon. Nem tudtam már lábra állni. Terhesség közben néha éreztem. De csak egész tompán.
2017. dec. 30. 20:58
 5/6 anonim ***** válasza:
Nekem egyaltalan nem fájt, 2 ev van a gyerek kozott. Soha nem ereztem, hogy barmi tortent volna.
2017. dec. 30. 21:18
 6/6 anonim ***** válasza:
Három császárom volt, sohasem fájt egyik hegem sem. Igaz, nálunk kb. hat évente jöttek a gyerekek, szóval elég sok idő eltelt a szülések közt. Mindhárom vágás ugyanott történt, szóval csak egy "csíkom" van emlékeztetőül a bikinivonalnál.
2017. dec. 30. 21:38

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!