Első babával császáros anyukák! A második/többedik terhességnél fájt, húzódott a heg?
Figyelt kérdés
2,5 éve volt az első császár, most 20 hetes vagyok és tegnap óta néha érzem, hogy húzódik, estére már fáj a heg, ha megyek, állok. Ülve, fekve nincs vele gond!2010. szept. 2. 14:38
1/4 anonim válasza:
2éve császároztak és 29h.kismama vagyok és egyenlőre semmilyen kellemetlenséget nem érzek a hegnél.Pedig jókora pocakkal rendelkezem már.Pihenj sokat(amit egy 2,5 éves mellett lehet)és következő alkalommal jelezd az orvosodnak,ő megnyugtat és figyelni fogja.
2/4 anonim válasza:
Nem fájt,nem húzódott.3 császárom volt(eddig:).Szerintem inkább a méhtartó szalagok érzékenyek,esetleg maga a méh nő és ezért érzel nyomást!Nem lesz gond ne aggódj,pihenj amennyit csak tudsz:)
3/4 A kérdező kommentje:
Köszi! Igyekszem pihenni és jelzem is a dokinak, hétfőn megyek. Hát remélem semmi gond, még terhesség előtt megnézettem hogy minden rendben van-e a heggel, hogy nyugodtan tudjuk vállani a másodikat! Akkor azt mondta a doki, hogy minden oké.
2010. szept. 2. 14:57
4/4 anonim válasza:
Nekem 3 éve volt császárom, most 26 hetes vagyok, de egyáltalán nem érzem a heg helyét, pedig nagyon nagy a hasam és minden estére iszonyatosan feszül.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!