Hogyan nézik császáros szülés után a következő terhességnél a hegvastagságot?
Figyelt kérdés
2008. szept. 21. 13:43
1/8 anonim válasza:
Engem elaltattak míg megnézték, de pontosan nem tudom hogyan.
2/8 A kérdező kommentje:
Köszönöm a választ! És ezt egy terhesség alatt hányszor nézik meg?
2008. szept. 21. 14:03
4/8 anonim válasza:
Az első válaszoló vagyok.
Nekem a terhesség alatt UH-al nézték, aztán a szülés után még a szülőszobán elaltattak, akkor nézték meg. Még a placentát sem kellett kinyomnom, azt is akkor vették ki. Már csak akkor ébredtem fel, mikor varrtak.
5/8 A kérdező kommentje:
Köszi a választ!
2008. szept. 21. 21:09
6/8 anonim válasza:
Ultrahanggal. Ahogy közeledik a baba születési ideje, egyre nagyobb figyelmet fordítanak rá. Ha kezd elvékonyodni, akkor nem kockáztatják meg a hüvelyi szülést.
7/8 anonim válasza:
mi a bajotok a válaszommal? nem nézték aztán ennyi...
8/8 anonim válasza:
Az első babámat császárral szültem. Most a második babámmal a 29 hétben vagyunk. Már panaszkodtam az orvosnak, hogy nekem nagyon fáj a varratom, nagyon feszül, de semmit sem tett vele. Megnézte ránézéssel és nem is törődött vele többet. Azóta is azt érzem, hogy szétnyílik a pocakom.
Senki sem akarta megnézni a hegvastagságot :(
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!