Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Terhesség » S. O. s csajok szerintetek ez...

S. O. s csajok szerintetek ez pozitiv?

Figyelt kérdés
képen anyira jol nem latszik de elobe nagyon eszreveheto halvany pozitivat kaptam ossze vagyok zavarodva nem merek orulni neki nem szeretnem bele elni magamat
2017. dec. 28. 10:44
1 2 3 4
 31/35 A kérdező kommentje:
ha valakit erdekel vagy erre jar ma vagyok a 9 dpon es ma pozitivat teszteltem reggeli masodik pisibol :))
2018. jan. 2. 09:34
 32/35 anonim ***** válasza:
Gratulálok!
2018. jan. 2. 13:09
 33/35 A kérdező kommentje:
koszonom szepen igaz nagyon korai nem merem bele elni magam de azert orulok :))
2018. jan. 2. 14:18
 34/35 anonim ***** válasza:
Akkor mégis ebben a ciklusban jött össze? Vagy nem értem...?!ha már ovu előtt feszült a melled akkor mikor jött össze? Majd írd meg mit mondott a doki.
2018. jan. 2. 15:52
 35/35 A kérdező kommentje:
igen ez az amit en se tudok hogy mikor tortenhetet mivel ovum elott mar elege feszultek a melleim fogalmamsincs 2 het mulva megyek dokihoz
2018. jan. 2. 21:21
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!