S. O. s csajok szerintetek ez pozitiv?
Figyelt kérdés
képen anyira jol nem latszik de elobe nagyon eszreveheto halvany pozitivat kaptam ossze vagyok zavarodva nem merek orulni neki nem szeretnem bele elni magamat2017. dec. 28. 10:44
2/35 A kérdező kommentje:
2017. dec. 28. 10:50
4/35 anonim válasza:
Ezen sem látni a képet, rosszul linkelted. Késett a nem várt egyébként vagy előtte vagy még?
6/35 A kérdező kommentje:
mindjart rajovok 2 perc DDdd hat igazabol arra gyanakszom hogy az elozo honapban tortenhetet a dolog mivel a 4 dpon jarok de ovulacio elott 5nappal mellfeszules lepet fel ami mai napig tart kis gorcseim is vannak es ovulacio elottol mertem a homet ami 36.8 - 37.3 kozot mozog a mai napig az alaphom 36 - 35 kozot mozog
2017. dec. 28. 10:56
8/35 A kérdező kommentje:
rosszul irtam az alap homet bocsi 36 - 36.5 kozott szokott lenni
2017. dec. 28. 11:03
10/35 anonim válasza:
Nézd, rohadt egyszerű:
1 csík negatív, 2 csík pozitív. Hány csíkot látsz?
Óvoda mini csoportos feladat, 1 vagy 2 csíkocska van a képen?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!