S. O. s csajok szerintetek ez pozitiv?
Figyelt kérdés
képen anyira jol nem latszik de elobe nagyon eszreveheto halvany pozitivat kaptam ossze vagyok zavarodva nem merek orulni neki nem szeretnem bele elni magamat2017. dec. 28. 10:44
21/35 A kérdező kommentje:
elozo honapban pecsetelo verzesem
volt mensi helyett ra egy hetre teszteltem negativ lett utana mar nemis foglalkoztam a dologgal csak hogy mar egy hete feszul erzekeny a mellem ovu elott az allat es mai napig furcsanak tartotam igy teszteltem
2017. dec. 28. 15:25
22/35 anonim válasza:
Nekem nem clear blue volt, viszont ennél sokkal halványabb volt. Jövő hétre várjuk a kislányunkat, hosszú fekete haj.
23/35 A kérdező kommentje:
gratulalok kismama !!! remelem enis nemsokara mar orulhetek:)))
2017. dec. 28. 17:48
24/35 A kérdező kommentje:
hozza teszem ha valaki még figyelne hogy este reggel merem a homet szinte ugyanaz szokot lenni most meg mertem a homet huvelyben 37.7 volt reggel 37 et mertem
2017. dec. 28. 17:49
25/35 anonim válasza:
Kedves kérdező, őszintén drukkolok h baba legyen, de én elmennék orvoshoz. Nekem is ilyen halvány volt és nem erősödött. Missed ab lett.
26/35 A kérdező kommentje:
januar 22 re kaptam idopontot sajnos messze van meg nagyon nemtudom milesz belole sztem par nap mulva tesztelek ha azis halvany lesz vagy negativ akkor egyertelmu hogy nem vagyok babas koszonom a biztatas.. :))
2017. dec. 28. 18:11
27/35 anonim válasza:
22# te miert irod mindenhova oda h hosszu fekete haj?😁😁😂😂
28/35 anonim válasza:
Hatalmas haja van, ma is láttuk. Én is és párom is kopaszon születtünk, tetszik nagyon.
29/35 A kérdező kommentje:
jo is az hajas baba lesz 😁😁
2017. dec. 28. 18:56
30/35 anonim válasza:
Mindig elképzeltem, milyen jó lenne ha hajas baba lenne és tényleg nem gondoltuk. Lobogott neki a magzatvízben.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!