S. O. s csajok szerintetek ez pozitiv?
Figyelt kérdés
képen anyira jol nem latszik de elobe nagyon eszreveheto halvany pozitivat kaptam ossze vagyok zavarodva nem merek orulni neki nem szeretnem bele elni magamat2017. dec. 28. 10:44
11/35 A kérdező kommentje:
te telleg ilyen okos vagy ? :Dd kemeny vagy nagyon a tesztet amit csinaltam 3 csiknak kell lennie rajta :D
2017. dec. 28. 11:08
12/35 A kérdező kommentje:
2017. dec. 28. 11:10
16/35 anonim válasza:
Hááát... valami sejthető, de ez egyértelműen nem pozitív, csak bíztató/ vagy épp elbizonytalanító.
Pár nap múlva ismételd meg, ha baba van, akkor már egyértelműbbnek kell lennie!
A kék tintás tesztek becsapósak tudnak lenni. Ajánlom a Rossmann-os Predicor Early-t, az egyértelműbben mutatja ki a korai terhességeket, mert nagyon érzékeny teszt.
Remélem, hamarosan örülhettek!
17/35 A kérdező kommentje:
koszonom a pozitiv hozza alast remelem enis hamarosan orulhettunk 🤗🤗
2017. dec. 28. 12:27
19/35 anonim válasza:
Előző hónapban sikerült vagyis akkor már egyszer kimaradt? Most ezt jól értem vagy én nem értelmezem jól?!
20/35 anonim válasza:
Egy terhességi tesztet értelmezni nem agysebészet. Akinek már ez sem megy, hogy akar egy gyereket felnevelni?!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!