Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Terhesség » 19/2-hetesen, meg mindig nem...

19/2-hetesen, meg mindig nem mozog a babam? Van okom felni?

Figyelt kérdés
2010. jún. 3. 10:14
 1/5 anonim ***** válasza:
Már hogyne mozogna! Csak még nem érzed. Én az első babánál 19+6 voltam mikor először éreztem valamit, de még akkor sem voltam benne biztos, hogy ő volt az.
2010. jún. 3. 10:21
 2/5 anonim ***** válasza:
Az első babám a 20.hét végén mozdult meg előszőr.Már annyira vártam, h tűkön ültem:) Ne félj, pár nap,max 1 hét és érezni fogod!!
2010. jún. 3. 10:28
 3/5 anonim válasza:
Én is alig vártam hogy érezem a mozgását én 1 hete éreztem előszőr,de ezek nekem azóta határozott mozdulatok!Szerintem már előtte is érezhetem csak nem tudtam beazonosítani hogy a babó lenne!20 km
2010. jún. 3. 11:11
 4/5 anonim ***** válasza:

Semmi baja a babádnak. Én egyértelműen csak a 21. héten éreztem. Függ attól, hogy hol ül a baba, milyen alkatod van, stb. Ne izgulj, nem sokára érzed majd!

Sok boldogságot, 38 Km

2010. jún. 3. 12:13
 5/5 anonim ***** válasza:

Csatlakozom az előttem szólókhoz, Én is csak a 21 héten éreztem, és ugyanilyen ideges voltam, mint Te, mert mindenki paráztatott, hogy már rég mozognia kéne.

Csak azt nem mondták, hogy első babánál ez nem igaz,(sőt van akinél másodjára sem), és a lepényem mellső fali, tehát még inkább nehéz érzékelni, ha rúg a kis bestia.

NYUGI!!! :-))

30h. km.

2010. jún. 3. 14:43

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!