Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Terhesség » 6 hetes terhesen mit ereztetek?

6 hetes terhesen mit ereztetek?

Figyelt kérdés
en nem sokat ...csak picit nagyobbak a melleim de ezen kivul semmi ...ugy orulnek mar valami apro kis jelnek amit a kicsikem kuld nekem ...volt mar egy veszitesem aggodom
2017. dec. 20. 15:00
 1/8 anonim ***** válasza:
Nekem mensis erzesen volt, de amugy semmit.:)
2017. dec. 20. 15:02
 2/8 anonim ***** válasza:

Semmit.

Később sem. Csak amikor már éreztem mozogni, úgy 20 hét körül...

2017. dec. 20. 15:08
 3/8 anonim ***** válasza:

Hànyingert 😂😂😂😂

Sajnos kb a 6. héttől a 14-16. hétig borzalmasan rosszul voltam. -4kg le is ment.

2017. dec. 20. 15:45
 4/8 anonim ***** válasza:
Semmit
2017. dec. 20. 15:49
 5/8 anonim ***** válasza:
Mensi szerű görcseim voltak, a melleim fájdogáltak. Első terhességemnél semmi más, másodiknál brutál hányinger.
2017. dec. 20. 15:49
 6/8 anonim ***** válasza:
Gyomorégést de azt nagyon. Én a helyedben örülnék,hogy semmi különös tünet nincsen:) majd mikor már nagyobb lesz elég gondod, nem hagy aludni,fáj a hátad stb :)
2017. dec. 20. 16:46
 7/8 anonim ***** válasza:
Mindjárt megjön érzés, egész napos fáradtságot és szédülést éreztem. A terhességem során nem voltam rosszul, nem volt hányingerem és mellfeszülés is csak egy hétig volt. 30. héttől voltak fájdalmaim, combtő, meg ilyesmi.
2017. dec. 20. 17:37
 8/8 A kérdező kommentje:
has viszketes lehet terhesseg jele ??
2017. dec. 21. 19:34

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!