Agnes18 kérdése:
12 hetes terhesen ti mit éreztetek?
Figyelt kérdés
semmi tünetem nincs, étvágyam se nőtt még
Olyan mintha nem is lennék terhes :( (DE AZ VAGYOK :) )
2014. dec. 6. 15:30
1/7 anonim válasza:
Én is így voltam. Csak az UH-okon döbbentem rá, hogy gyermekem lesz. Semmi tünetem, panaszom nem volt, végig. Majd amikor éreztem a mozgást (a 17. héttől), akkor kezdtem el várandósként látni/gondolni magam. Nyugi. Élvezd ki minden percét. Ha megszületik minden fenekestül felfordul majd körülötted.
2/7 anonim válasza:
Én kifejezetten étvágytalan voltam az első trimeszterben, nemhogy éhes. A hányás, émelygés is elkerült, a cicim sem fájt különösebben. Örülj neki, sokakat nagyon meggyötörnek ám a tünetek!
3/7 anonim válasza:
12hetesen? azt ,hogy mindjárt meghalok :D éjjel nappal hánytam,a hányingerem a 15.hétig egy percrenem múlt el. ja de,most hazudtam. csak akor múlt el mikor épp hánytam :P
abszolút étvágytalan és kedvetlen voltam. az étvágytalanság megmaradt kb a 30.hétig. mikor görcsökből kiderült az epekövem,ezért azóta meg diétán vagyok :D
37hkm
4/7 anonim válasza:
Én 12 hetes semmit. 6-8 hétig szörnyen rosszul voltam, aztán 10. héten elmúltak a rosszullétek, onnantól kezdve olyan volt mintha nem is lennék terhes, egyáltalán nem éreztem magam terhesnek, hanem csak olyannak mint előtte. Aztán 12 hetes és pár napos a kötelező uh-n nyugodtam meg mikor láttam hogy ficánkolt (persze ebből én semmit se éreztem csak láttam) meg hallottam a szívverését. Onnantól kicsit jobban tudatosult a dolog. Most 16 hetes vagyok, tegnap éreztem először a babám mozogni, de amikor nem mozog akkor továbbra sincs semmilyen különleges "terhes érzésem".
5/7 anonim válasza:
12 hetesen én elég szarul voltam:) De persze egyben marha jól is:)
A tipikus terhestüneteket éreztem.. 14.hétig tartottak.
kb 24.hétig nekem sem nőtt az étvágyam,kívánós sem voltam,de aztán utána:D
Nem mindenkinek vannak tünetei,sztem örülj neki:) Én örültem volna:)
6/7 anonim válasza:
Megkönnyebbülést, hogy megmaradt a babám.
7/7 anonim válasza:
Második tünetmentes terhességem. Most vagyok 13 hetes! :) Ha mázlink van ezek után már nem jelentkezik rosszullét! Csak derékfájás, bevizesedett lábak...stb! ;)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!