Van még valaki aki túlságosan átéli más helyzetét, és hatalmukba kerítik borzasztó érzések?
Szociálisan érzékeny vagy, és túlságosan empatikus, ráadásul kismama, ez így olyan kombó, hogy az ilyen félelmek előjönnek. Megértelek, én is ilyen vagyok.
De hidd el, a csm rutinműtét, vágnak, kikapják, kész. A sima szüléstől én jobban féltem (nekem mindkettő az volt), ott pl. van elvérzés, méh kivétele, vérátömlesztés, stb. Ne olvasgass ilyen híreket, én sem olvastam el direkt!
Köszönöm egyes, próbálok nem negatív lenni.
2-es, nem, nem kizárólag emiatt vetődött fel bennünk az ab. nyilván...
Az teljesen normális, hogy állapotosan ilyen érzékeny vagy e téren. De ne aggódd túl, mint már többen is leírták, rengeteg tragédia történik, nem élhetsz rettegésben, hogy mindez veled és a családoddal is bármikor megtörténhet.
Inkább próbálj pozitívan gondolkodni, és örülj annyak, hogy egészséges gyerekeid vannak, immár 4, és mind egy életvidám, erős anyukát igényelnek, úgyhogy ne stresszeld magad a történtek miatt, csak ártasz ezzel magadnak és a benned növekvő kis életnek.
Boldog babavárást :)
Én nem vagyok irreálisan félős, de engem is megérintett..
Igazából nem is a hír, hanem a képeket is latva a várandós kismamáról...
Ami megnyugtatott az a betegsége.. Nekem nincs olyanom... Persze lehetne más...de engem ez a tény, hogy nemcsak a3 asikrek komplikációja, hanem a vérzésbetegség is okozta...
Egyébként kerülöm az ilyen híreket...de mkst a csapból is ez folyt
13 h km
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!