Aki sokat hízott (20-30 kg) annak mennyivel volt nehezebb a terhesség?
Figyelt kérdés
Mennyi volt a kezdő súlyotok, a magasságotok, és mennyit híztatok?2017. dec. 14. 16:51
1/4 anonim válasza:
160 cm vagyok, 58 kg-vel lettem terhes. 80 kg után (36.héten voltam ennyi) már nem álltam mérlegre inkább:). 40+5-re szültem 2 óra alatt. Barátnőm azon röhögött, hogy a szülés napján is úgy mentem, mint akit ágyuból lőnek ki, a Férjem meg ki volt borulva, hogy olyan vagyok, mint egy út törő. Semmilyen panaszom nem volt. 32.hétig kórházban dolgoztam fizikai munkát, onnantól nem esett jól az emberek emelgetése.
2/4 anonim válasza:
Rám is felszaladt 17 kg és még csak a 29.héten járok nem így terveztem de akire nem megy súly az nagyon szerencsés.
3/4 anonim válasza:
170cm vagyok 55kgval kezdtem, 75kgot mértek 36.héten, olyan 78-80al mentem szülni 😅 Nem tudom másnak mennyire nehéz, de a 38. héttől kezdtem érezni hogy tényleg 'teher', 41,5 hétig húztam, már úgy jártam-keltem mint egy bálna 😃 (6 hónappal később 58kg voltam, azóta 56-58 között ingázok)
4/4 anonim válasza:
171 cm 57 kgról indultam, szülés napján (41 hetesen) voltam 82 kg. A terhesség alatt nem igazán éreztem a plusz kilók miatti hátrányokat, sőt, inkább élveztem a gömbölyded alakomat, viszont szülés közben több gondom is adódott a súlygyarapodás miatt, mint pl. légzési nehézségek és a végtagok zsibbadása. 2 hónap múlva induló súlyomban voltam.
Most 15 hetes kismama vagyok +5 kgnál járok.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!