Mennyivel volt másabb az első terhesség a másodiknál, esetleg harmadiknál!?
Tényleg nincs két ugyanolyan terhesség?
Pl: Ha az elsőnél hányós voltál,de a másodiknál nem az utalhat a baba nemére? Vagy létezik azonos nemű babákkal is más terhesség!? (Remélem érthető!?)
Szülés könnyebben megy a másodiknál? Tényleg nagyobb lesz a baba súlya? Csak érdeklődök,mert ilyeneket hallok és kiváncsi vagyok személyes tapasztalatokra. Most várom a második babámat.
#4-es:
En is 5 eve szultem az elsot,most vagyok 7 hetes a masodikkal. Nekem pont fordutva van,az elsonel nagyon rosszul voltam,mindentol,most semmi bajom Meg szagerzekeny sem vagyok :) Koszonom a valaszokat,ha van meg kedve valakinek megosztani a tapasztalatat,irjon :)
A nekem a második sokkal nehezebb volt. Nekem eleve terhességkor jelentkezik egyfajta farokcsont ill. forgó fájdalom. Az elsőnél kb. a 24. héttől jelentkezett. Az utolsó pár annyira rossz volt,hogy volt,hogy csak 2-3 órát tudtam aludni, mert fekve rosszabb volt.
Na a másodiknál már a 10. hét körül kezdett fájni és az utolsó két hónap pokoli volt. A dokim még reumatológushoz is elküldött, hátha van vmi tippje, de nyilván nem volt, mert terhessel sok mindent nem tudott kezdeni. Mondta,hogy az a baj,hogy terhesen elcsúsznak a csigojáim, és ideget nyomnak, azért fáj ennyire.
Hányni én egyikkel sem hánytam. Viszont a másodiknál sokkal kevesebb energiám volt. Biztos azért is, mert ott volt a nagy, aki 3,5 féléves volt akkor, és hát bizony nem sokat lehetett mellette pihenni.
Megmondom őszintén, a másodiknak már nagyon vártam a végét. De már két hónapja velünk a kisebbik fiunk, és persze mindenért kárpótol! :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!