Terhesség első tünete lehet az erős alhasi fájdalom?
Az a baj, hogy csak ez alapján ez még ezen kívül egy csomó másra is utalhat. Pl.: gyulladás, meg fog jönni a vérzésed, illetve nem is biztos, hogy pont nőgyógyászati fájdalomról van szó.
Én erre semmit nem alapoznék.
Pláne nem 6 nappal azelőtt, hogy egyáltalán meg kéne jönnie a vérzésnek.
Sőt, ha netán mégis terhességről van szó, azért az erős alhasi fájdalom, az minden, csak nem jó!
A nem várt menzeszem előtt 3 nappal olyan érzés volt a hasamban, mintha köveket varrtak volna bele. Na mondom, hamarabb jön meg...befeküdtem egy nagy kád forró vízbe, és bőgtem egész délután. (szerencsére a kádas kalandból nem lett baj később)
Rá 3 napra nem jött meg, és terhes voltam.:)) Sosem fájt a menzeszeim előtti napokban a hasam előtte, sőt, még aznap is csak lightosan fájdogált mindig, így ez nagyon furcsa volt, de az ember kimagyarázza azzal, hogy "most ilyen, biztos sokat stresszeltem".
Nekem babát jelezhetett szerintem az a fájdalom, igazán tünetek csak a 7. héten jelentkeztek, addig semmi sem volt.
24 hkm
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!