1. babám januári 2. június vége lesz (picike még). Mennyivel jobb /rosszabb nyáron "kisbabának" lenni?
Szia.
Sajnos válaszolni nem tudok mert mi még csak most tervezzük a második babát. Ha összejön e hónapban akkor kb julius végefele születne meg( persze ha minden rendben) és szintén 2,5 év lenne a kicsik közt. Azért írtam mert szeretném követni a kérdésed mert a válaszok igazábol engem is nagyon érdekelnének:)
kislányom nagyon értelmes, és szerencsére jó gyerek, nem verekszik stb. :) ha fele annyria lesz jó a kicsi akkor én már örülök :)
mennyivel másabb egy nyári terhesség/ kisbaba. Kell vmire figyelni?
27honap van a nagyok kozt.semmi problema nem volt.a masodik terhessegem egy alom volt.aprilisban szultem ugyan,de azon az even marcius vegen mar 25 fok volt.aprilis 12.en rovidnaciban,poloban mentem szulni reggel 7kor.30fok korul mozgott napkozben a homerseklet.
Sokkal jobb volt mint a januari kisfiamnal.nem kellett annyi ruhat rahuzni.elso setankon egy hosszu bady es egy labas kisnaci volt a picin (5 napos volt).28 fok volt,melegebb volt mint a lakasban.egy hosan mar csak egy rovid bady volt rajt altalaban.
Nekem is konnyebb volt a terhesseg vege fele,hogy nem kell oriasi kabatot felvenni,teli cipot kotogetni.
Nyaron szerintem teged majd jobban megviselnek az urolso hetek,a meleg miatt.de ez sem torvenyszeru.
A baba meg amugy is 37 fokbol jon,tehat talan meg jobb is nekik,mintha telen a minuszokba erkezne.nincs akkora difi.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!