Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Terhesség » Június 10-én volt meg utoljára...

Június 10-én volt meg utoljára a menstruációm holnap megyek orvoshoz mit kell majd neki látni?

Figyelt kérdés
Terhességi tesztet csináltam amikor meg kelet volna jönnie és pozi lett.
2016. aug. 4. 08:55
 1/9 anonim ***** válasza:
Durazsák venne egy élő magzat.
2016. aug. 4. 08:58
 2/9 anonim ***** válasza:
100%
Szia! Nekem júni 11-én volt meg. Kedden voltam dokinál, sima sztk-s hasi ultrahanggal már hallottam a szívhangot :) L.
2016. aug. 4. 09:41
 3/9 anonim ***** válasza:
Gratulálok a pozitív teszthez... Ha már elmúltál 6-8 hetes akkor már az embriót is látja és szívhang is lesz. Nekem május 5-én lett pozitív a teszt én utána mentem dokihoz mert több mint 1 hónapja késett. A doki 5+4 hetes terhességet állapított meg. Nálam akkor még csak petezsákot látott embriót még nem.. 17+5 hkm
2016. aug. 4. 09:44
 4/9 A kérdező kommentje:
Köszönöm szépen :) Remélem minden rendben lesz. Holnap megírom mit mondott az orvos
2016. aug. 4. 10:07
 5/9 anonim ***** válasza:

Hasonló helyzetben vagyok, nekem június 7-e volt az utolsó mensi.

Én is holnap megyek dokihoz. Remélem, lát szivhangot és embrió.

Ha nincs szivhang 8 hetesen, az már nagyon nagy baj. Volt missed ab-om, tudom, sajnos.

Mindenképp írj, mi volt!

2016. aug. 4. 12:52
 6/9 A kérdező kommentje:

Nekem is volt már missed. ab-om :(

Írj majd te is hogy neked mit mondtak és Gratulálok!!

2016. aug. 4. 18:49
 7/9 A kérdező kommentje:
Tegnap este voltam az orvosnál és ez áll a papíromon: UH: 18×24mm-es petezsákban élő embryo CRL:12mm
2016. aug. 6. 09:45
 8/9 anonim ***** válasza:

#5 vagyok

En is voltam orvosnál.

Lúdtojásnyi gravid uterusban egy jó életjelenségeket mutató embrió látható.

Crl 26 mm, nagyobb, mint mensi alapján lenne 1 héttel.

Nagyon cuki volt, mozgott keze-lába. :)) Erős szivhangja volt.

Gratulálok neked, Kérdező!

2016. aug. 6. 13:56
 9/9 A kérdező kommentje:
Köszönöm és is Gratulálok de még mindig nem nyugodtam meg :( Nálam kisebb a baba és amikor missed- ab-om volt akkor is kisebb volt elsőnek másodjára már nem volt szívhang. Remélem minden rendben lesz
2016. aug. 6. 17:48

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!