Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Terhesség » A mostani terhességemnek nem...

A mostani terhességemnek nem örülök, mert nagyon korai és nem vagyok felkészülve rá. Volt már így más is?

Figyelt kérdés
Fogamzásgátlót nem szedhetek mert trombózisom volt, a spirált meg azt mondta a doki akkor rakja fel ha nem akarok többet gyereket. Én szeretnék csak 3 év múlva.
2017. dec. 13. 20:23
1 2
 11/17 A kérdező kommentje:
Utolsó, sajnálom! Mi történt hogy nem él a baba?
2017. dec. 14. 00:07
 12/17 A kérdező kommentje:

Van egy gyermekem igen, őt nagyon vártuk. Amúgy 31 vagyok.

26 éves korom óta szerettem volna babát és nem sikerült, már elkönyveltem hogy velem van baj, meg rágörcsöltem nagyon. Aztán úgy döntöttem hogy nem érdekel a téma és teherbe estem. Nagyon boldog voltam. Viszont a mostani hamar becsúszott, nem gondoltam volna.. ugyanúgy védekeztünk mint amikor még nem jött össze. Kb 24 éves korom óta nem szedek fogamzásgátlót.

2017. dec. 14. 00:11
 13/17 anonim ***** válasza:

Hál Istennek nem voltam így...

Szerintem meg fogsz vele barátkozni, csak nem számítottatok rá.

Ha ,egnyugszol rá fogsz jönji, hogy jobb 31 evesen mint 34-35... Sokat számít a kor betegségek és a terhesség viselésében is.

Plusz a 2 gyerek közt 3-4 év múlva nagyon sok lesz a különbség, (tapasztalat)

Orvost pedig váltsd le... Semmi akadálya nem lett bolna így, hogy már szültél a spirálnak.. Nem 1-2 évre gondoltad... 3-4-5 évre simán javasolt.. Kb 7 évente cserélni kellene..tehát szerintem ha egészségügyileg nem indokolt, akkr azt ne az orvos döntse el, hogy mikor...

2017. dec. 14. 06:34
 14/17 anonim ***** válasza:
67%

Nem értem, mit faggatóztok, mi volt a védekezés, nem tökmindegy? Terhes lett... Meg hogy korábbi terhesség volt-e, szerintem tök egyértelmű volt, hogy már van egy gyereke és túl hamar jön a tesó. A kérdésre kéne válaszolni talán, nem letámadni meg kioktatni a kérdezőt...

Kérdező, ezt neked kell érezned, hogy mit kell tenned. Barátnőmnek harmadik baba csúszott be, igen, előfordulhat felelősségteljes emberekkel is, anyagilag is szarul álltak, sokat sírt, mert a környezete is nyomta az abortusz fele, de úgy döntött, hogy képtelen elvetetni. Azóta minden rendeződött náluk, boldog, h jól döntött. Mi akartuk hamar a tesót, az eleje nehéz, de utána szerintem jobb a kisebb korkülönbség.

2017. dec. 14. 07:39
 15/17 anonim ***** válasza:
43%
Én vagyok totál hülye vagy tényleg nem az volt a kérdés hogy hogy kellett volna védekezni?????Esküszöm ide jártok köcsögölni!!!Kérdező,ez az állapot elmulik,én akartam a babát de kb a 14.hétig naponta sirtam el magam hogy inkább mégsem,nem kell ez nekem.Utána viszont a legboldogabb kismama voltam a világon (én ugy éreztem :) Hány hetes vagy?Hidd el meg fogod szeretni ezt a babát is :) beszélgess sokat erről olyan barátnőddel akiben megbizol,ne itt!!!!Mert itt...hát mit mondjak,a kultura magasan veri a biztositékot!
2017. dec. 14. 07:51
 16/17 A kérdező kommentje:
Még kicsi lehet mert novemberben rendesen megvolt. Pár hetes. A doki nem is látta az ultrahangon.
2017. dec. 14. 10:30
 17/17 anonim ***** válasza:
0%
Kultura es kocsogoles👍
2017. dec. 14. 18:12
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!