Nem korai? Más is volt így?
Figyelt kérdés
27 hetes terhes vagyok. Kb egy hete fáj a szemérem csontom mikor felkelek vagy mikor sétálok. Nem elviselhetetlen de kellemetlen.2017. nov. 5. 21:39
1/2 anonim válasza:
Követem a kérdésed ha nem baj mert ez a jellegü fàjdalom nàlam is fenn àll.
2/2 anonim válasza:
A 23. és a 28. hét között azt hittem, leszakad a gátam, meg az egész alfelem. El sem tudtam képzelni, mi lesz, ha elkezd úgy igazán nőni a baba és már a súlya is ránehezedik a dolgokra. Ehhez képest a 37. hetet taposom, majdnem 3 kilós a kisasszony és meg sem érzem a súlyát. Nem tudom, mi történt abban a pár hétben, de egyszer csak mintha elvágták volna és most a vége felé semmi ilyesmi érzésem nincs.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!