Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Terhesség » A mostani terhességemnek nem...

A mostani terhességemnek nem örülök, mert nagyon korai és nem vagyok felkészülve rá. Volt már így más is?

Figyelt kérdés
Fogamzásgátlót nem szedhetek mert trombózisom volt, a spirált meg azt mondta a doki akkor rakja fel ha nem akarok többet gyereket. Én szeretnék csak 3 év múlva.
2017. dec. 13. 20:23
1 2
 1/17 anonim ***** válasza:
64%
Majd megbaratkozol vele.
2017. dec. 13. 20:24
 2/17 anonim ***** válasza:
95%
Akkor milyen vedekezesi mod mellett csuszott be a baba?
2017. dec. 13. 20:28
 3/17 anonim ***** válasza:
19%
Akkor ne vállald.
2017. dec. 13. 20:41
 4/17 anonim ***** válasza:
58%
Mi sem örülünk a nem kívánt terhességednek.
2017. dec. 13. 20:41
 5/17 anonim ***** válasza:
39%

Persze fogadjunk a gumira meg allergiás a pasid mint a legtöbb.

Mit hittél ha nem védekezel ,vagy megszakítással ami lutri mi lesz?

2017. dec. 13. 20:42
 6/17 anonim ***** válasza:
65%

A mostani terhességednek?

Miért, volt már korábbi aminek örültél?

Oké...se tabletta, se spirál. A gumival mi a helyzet, nincs rá pénz vagy csak nem érdekel az egész?

2017. dec. 13. 20:45
 7/17 anonim ***** válasza:
77%

Ha nagyon korai, még el is vetetheted. (Abortusz ellenesek, ne kapjatok a szívetekhez!)

Inkább vetesd el, minthogy egy életen át viselje azt, hogy nem várt gyerek.

Egyébként hány éves vagy, mióta vagy kapcsolatban, és mit szól az apukaű

2017. dec. 13. 20:46
 8/17 anonim ***** válasza:
51%

És természetesen ezen a két módszeren kívül semmi mást nem ismersz és még véletlen se néztél utána annak ellenére, hogy nem akarsz gyereket.

Óvszer? Pesszárium? Kevésbé megbízható módszerek kombinálása (pl. spermmicid és megszakítás)?

2017. dec. 13. 21:12
 9/17 anonim ***** válasza:
41%

Mostani terhessèg? Volt már?

Hüvelygyűrű, vagy legalább egy pharmatex (sokan szidják, pedig csak qrás előtt kène használi, mert utána már minek)? De ha a csávód ki sem szállt belőled időben, akkor ōszintèn mit vártál?

2017. dec. 13. 21:28
 10/17 anonim ***** válasza:
27%
Ilyenkor mérges vagyok! Akinek nem kell a gyerek annak persze sikerül összehozni. Én meg mindennél jobban akartam sikerült is összehozni de mivel nem él a gyerekem holnap mehetek a műtőasztalra! 😡
2017. dec. 13. 23:17
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!