Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Terhesség » Másnak is kisebb lett a...

Másnak is kisebb lett a cicije a terhesség elejéhez képest?

Figyelt kérdés
A terhességem elején nagyon-nagyon bedurrantak a mellei, mintha egy implantátum került volna bele. A terhesség előrehaladtával pedig úgy vettem észre, hogy a nagysága megmaradt, de a telítettsége nem kicsit csökkent. Most a 37. héten vagyok, és a probléma elgondolkodtatott. A szülés után a tejcitől jobb lesz? Más is vett észre ilyet magán??
2010. jún. 2. 16:22
 1/3 anonim ***** válasza:
nekem alapba nagy melleim voltak de amikor terhes lettem 100 as volt a méretem persze a terhességem altt sokat fogytam így szülés után az is fogyott 95 re nekem is bevoltak durranva de mára elfogyott a tejem és olyan plötty lett szörnyen néznek ki..összeaszalódott szó szerin de szereintem ha leállok a fejéssel biztos teltebb lesz.
2010. jún. 2. 16:34
 2/3 anonim ***** válasza:
Nekem a terhességem egyik fő jele az volt az elején, hogy bedurrantak a melleim (előtte még menstruációkor sem). Aztán a terhességem végén megint átlagosnak tűntek, sokat gondolkodtam azon, hogy mi lesz szoptatáskor. Szülés után miután beindult a tej akkorák lettek, hogy alig bírtam el őket. Már 5 hónapja szoptatok, most a méret még mindig nagy, csak plötyi.
2010. jún. 2. 16:43
 3/3 anonim ***** válasza:
Hát nálam meg az van hogy 32 hetes vagyok és az első pár héttől csak nő és nő nem tudom mikor áll meg már 4 méretet nőtt és még most sem hagyja abba:))
2010. jún. 4. 12:05

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!