Terhességi cukorbetegség okozhat vetélést?
Sajnos felelotlen volt. Nem is csodálkozom h édesapám elhagyta ezért.
Neked ilyen gondod van vagy miért a kérdés?
:/
Sajnos nekem is volt terhességi cukorbetegség mindegyik babánál. Mivel számítottam rá én is, így már a próbálkozós hónapok alatt átálltam egy 160 g szénhidrátos, 1600 kcal-ás cukorbeteg diétára. Ez ártani egészen biztosan nem fog!
Mind a három gyerekem makk egészséges, normál súllyal született.
Ket terhessegnel voltam cukros.
24. Heten mesz terhelesre. Ha 7,8 a 120 perces cukrod diabetologiara küldenek. Ott pedig 180 vagy 160g szénhidrat dietara fognak. Ennyit ehetsz majd egy nap 6 részletben. Érdemes teljeskiőrlésű kenyeret enni nem fehéret. Sok olyan zacskós kenyér van aminek rá van írva 1 szelet hany szénhidtatot tartalmaz. A többit pl barnarízs pedig mérleggel ki tudod mérni de egy idő után belejössz.
A jó hogy nem hízol el szülés utàn olyan leszel mint előtte. Én 5kgt híztam terhesen
A méhlepény hamarabb öregszik meszesedik. Túlhordani nem lehet a babàt.
De egyáltalán nem biztos hogy gond lesz a cukorral. Nekem nincs a családban senkinek mégis terhesen kijött.
Ja vetelest nem okoz de a babàra nézve fontos nagyon a diéta. Ha nem jó a diétàval a cukrod inzulint adnak.
Elég ha a 24. Héten kiderül.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!