OGTT eredménye a 24. héten. Mi a véleményetek?
Nekem a 120p 6.9 volt. Pont mint neked. Ismeteltette a belgyogyasz 28.heten. 9.7 lett es azóta gdm-es vagyok dietan. Inzulin nem kell nekem.
Saját tapasztalatombol mondom, nekem azt mondta a belgyogyasz doktornő, hogy azert ismetelteti, mert 7 felett diéta es 120percnel mar vissza kellett vna mennie. (nálunk 60percest nem neznek csak vizeletet amiben nekem ++++ cukor volt mind a ket alkalommal)
Az esetek többségében (nálunk sem pl.) 60 perceset nem is néznek, mert nem kötelező. A vadi újfajta kiskönyvben is 0-120-nak van hely. 7 körül azért már érdemes odafigyelni, kerülni a cukros, finomlisztes dolgokat. Abból baja senkinek sincs.
1# voltam
Márpedig igaza van a védőnőnek... nem az adatokkal van gond, mert azok még jónak mondhatok, hanem azzal, hogy 120 perces magasabb mint a 60 miközben alacsonyabbnak kéne lennie. Nem csak a számokat kell nézni! Azt azért nem mondanám, hogy szigorú diéta, de figyelni kell az étkezésre.
Minden jót!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!