Terheléses vércukorvizsgálat eredménye milyen? Éhgyomri: 5,7 120 perces: 7,2? Dokihoz csak jövő héten kedden tudok menni, mert szabin van.
Figyelt kérdés
2014. okt. 22. 15:35
1/4 anonim válasza:
Az éhgyomri az jó,a terheléses pedig határeset,mert én úgy tudom hogy 7,8.-ig jó.
2/4 anonim válasza:
7,1-es eredménnyel ismétlést kért az én dokim.
3/4 anonim válasza:
Szia. En is ma kaptam meg.
Ehgyomri 4.6 a terheles pedig 7.2
Annyit mondtak nekem h csokkentsem a feherliszt es fehercukor fogyasztasat. Legjobb lenne ha elhagynam.
De azt mondtak rendben van mert 7.8 tol irnak ki dietat.
26 hkm
4/4 anonim válasza:
Nekem ilyen értéknél 180 ch-os diétát javasoltak, és néhány hét múlva meg kellett ismételni az vizsgálatot, ami már sokkal jobb lett. Ahogy a többiek is írják, 7,8-ig még belefér, de érdemes kicsit odafigyelni az étkezésre (cukrot, fehér lisztet kell kerülni).
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!